Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig vállaljam a munkámmal...

Meddig vállaljam a munkámmal járó idegeskedést?

Figyelt kérdés
Jelenleg 5 hetes terhes vagyok. A munkahelyemen sokszor olyan feszültség van a határidők miatt, valamint egyes követelmények miatt, hogy gyakran azt veszem észre, hogy még a kezem is remeg az idegességtől. Meddig vállalhatom így a munkát? Ezzel szemben nem igazán szeretném cserben hagyni a munkatársaimat sem, hiszen akkor az ő nyakukba szakad a munka. Nem szeretném elveszíteni a babát, és már volt egy missed ab-m.
2008. febr. 28. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne mást nézz,magadat,ill. a babát.A munkatársaid ha baj lesz ,nem tudnak mit tenni,Te most igen.Én pl. nem bírtam,elkezdtem vérezni,Te ezt ne várd meg.Ha megvan a kiskönyved, és megteheted,menj állományba.A babóért mindent.

18 hetes vesz.terhes kismama

2008. febr. 28. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A baba az első, nem a munka, de először lehet, hogy elég lenne csak néha kiiratni magadat, amikor úgy érzed, hogy pihenned kell!Aztán majd ahogy az idő hozza. Sajnos én is akaratomon kívül hagytam cserben a kollégáimat, mert 4.hónap után nem lehet este 8kor dolgozni, és nekünk az a főmunkaidő, de az orvosom nem engedélyezte, így egyik napról a másikra itthon maradtam, szegények meg kapkodhatnak helyettem valaki után:(
2008. febr. 28. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Most a baba a legfontosabb! Ha úgy érzed, hogy nem megy a munka várandósan és túl sok a stressz, akkor inkább ne dolgozz tovább!
2008. febr. 28. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is ebben a cipőpen járok.

Max 12 hetesen én már nem akarok dolgozni.

És ne a munkatársaiddal foglalkozz ez a Te terhességed!Élvezd ki minden csodás percét:)

2008. febr. 28. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut egyetértek, ez a te életed, a te jövőd. Megértem, hogy a kollegákat is sajnálod, de ők max szenvednek pár hetet, de te a babád és ezzela jövőd vesztheted el. Csináld akkor azt, hogy jelentsd be, hogymondjuk 2 hét mulva elmész tápra, addig keressenek helyetted valakit.

Az egészség mindennél fontosabb!!

2008. febr. 28. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már volt egy missed ab-od, akkor te veszélyeztetett terhes vagy! Azonnal menj táppénzre és ne dolgozz egy napot sem!!! A kisbabád a világon a legfontosabb!!

A legjobbakat!

2008. febr. 28. 14:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak az a baj, hogy most kaptam egy teljesen új munkakört, és úgy jön ki, hogy az miatt nem akarok terhesen dolgozni mert nem akarom megtanulni a kapcsolódó feladatokat. És ha megint baj lesz (amit nagyon nem szeretnék), utána nem biztos hogy ugyanúgy viszonyulnak a munkavégzésemhez. Azt sem szeretném, ha ez miatt küldenének el.
2008. febr. 28. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, mindez nem számít,adj magadnak még legfeljebb egy kis időt,ha őúgy érzed,hogy bírod,közben meg készítsd fel a főnöködet.Nálunk is egyedüli voltam a feladatommal, be kellett volna tínítani valakit, de nem volt idő,5 hetesen vérezni kezdtem, és nem vártam tovább,és látod találtak helyemre valakit.Mindenki pótolható,nekem se esett jól, de ez az igazság. És ha babát vállaltatok, semmi más nem számít.Más lenne ha nyugi lenne nálatok, de nincs.A baba megérzi majd minden egyes feszült pillanatodat.de tudo dönteni neked kell,tégy belátáésod szerint,mindenesetre nagyon gratulálok-további boldog babavárást:-)
2008. febr. 29. 07:30
 9/9 anonim ***** válasza:
tanítani(bocs)
2008. febr. 29. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!