36-40 hetes kismamák, hogy vagytok? Mit éreztek? Vannak már fájásaitok? Várjátok a szülést? Milyen előjeleitek vannak?
Én szerdán kezdem a 36 hetet, már 26 hetes ota nyitva vagyok, teghnap és ma voltz kicsi görcs, keményedések napi 5 kb már 2 hete. össze vagyok pakolva a dokim szerint 32 hétre szülök, veszélyeztett vagyok, igy örülök hogy birom még. még pont 30 nap van vissza, de ha most kibujna az se lenne baj.. félek kicsit a fájdalomtol, de már várom is, bár ugy érzem ugy elrepültek ezek a honapok.. nagyon hamar sajnos..
35
Én tegnap töltöttem a 36.hetet, már nagyon várom a végét. Csüt-n voltam dokinál,2111 a méhszájam, azt mondta, bármikor beindulhat a szülés.
1.babámat 35.hétre szültem, vele is nyitva volt már hetekkel előtte a méhszájam. Aznap voltam dokinál,és akkor is mondta,hogy készüljek fel, előbb fog születni. Egész délután ezen agyaltam,hogy vajon mikor,hogy fog beindulni a szülés, erre este,10ó-kor,mikor lefeküdtem, elpattant a burok, elkezdett folyni a víz. Sztem,ha nem mentem volna dokihoz aznap,vagy legalább nem ijeszt meg, nem szültem volna meg. Persze ezt nem lehet tudni.
De most is féltem csüt-n,hogy mit mond, vagy hogy nem járok-e ugyanúgy,mint 4 éve.
Annyira bennem van az az érzés, ahogy beindult, minden pillanatban úgy érzem szinte,hogy pattan a burok.
Ez a várakozás elég rossz, vagyis nem jó szó rá,hogy rossz, csak már jó lenne túl lenni rajta.
Én vagyok az elsö válaszolo, én isa nyitva vagyok a 26 hét ota, holnap töltöm a 36. hetet, ha doki megnézett majd irok hogy mit mondott.
és kedves második 35 hétre szültél, mekkora volt a baba? nem volt gond?
elsö vagyok
kérdezö miért nem irsz hogy vagy te?
a 33. hetes már 2800 gr? az szép nagy. a barátnöm idöre szült napra pont és 2650 gr lett neki, kiváncsi vagyok nekem mit mondankl, holnap megyek a 36 hetes uh-ra, majd lehet ott megijdek, és a doki megnézi azt is hogy mennyire vagyok nyitva. már 5 hete nem nézett akkor 3110 voltam
Én jól vagyok és elméletileg már vannak jóslófájásaim(mivel az első baba, így csak a sötétben tapogatózom). A szüléstől félek, de nagyon várom, hogy végre meglássam kicsi fiam:)
A jóslóim, még rendszertelenek, de már 3 napja vannak.
14:26-es válaszoló
honnan tudod, hogy a héten szülsz?
Szia, én kedden voltam 36 hetes. Tegnap volt meg az utolsó uh, ahol 2900 gr-ra becsülték a kislányomat. Még nem vagyok nyitva, pedig már a 30. héttől elég kellemetlen jóslófájásaim voltak/vannak. Tegnap volt nst vizsgálat is, ami már mért összehúzódásokat.
Az első lányommal nem volt ennyi keményedés és fájás, mégis nyitva voltam már kb. a 24. héttől. Ehhez képest időre született, a 40. héten 3650 gr-al.
És igen, várom már a szülést. Még 26 nap. :-)
:) Én is már visszaszámlálok és reménykedek, hogy kicsivel hamarabb jön, mert már nagyon várom! Első baba lesz nálunk.
Nagyon szeretném már megölelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!