39hetes kismamik hogy vagytok? Vannak már fájásaitok?
Én ma vagyok 39+1 de nem sok jele van, hogy a mi kisfiunk is szeretne kibújni(első). Ma éjszaka éreztem először, hogy fáj a derekam. Meg szerintem kicsit lejjebb van már a pocakom is. Úrrá lett rajtam pár napja a fáradékonyság is, már nem alszom olyan jól (sűrű pisilés- néha csak inger- fáj a forgóm, ha sokat fekszem az oldalamon, illetve ha felébredek, az agyam zakatol a babán, a szülésen, mindent elintéztem-e....)Ezt leszámítva, sehol semmi. A méhszáj is 2100.
Könnyű szülést, minden jót nektek
Én ma vagyok 39+6 napos,nekem is csak 1-2 fájás van néha,de csak nagyon gyengék.A nyákdugóm már elment,holnap megyek a dokihoz, és kitaláljuk mi legyen.már nagyon nagyon várjuk,de nem nagyon akar indulni a kis kukis.tegnap sétáltam egy órát,takarítottam 3 órát,ablakpucolás,ágyneműhúzás,minden..ma egy kis lépcsőzés..de semmi..most vettem egy jóó meleg fürdőt,megittam a málnalevél teám..és megint csak várunk,mint tegnap..:)
homeos bogyókat,málnalevél teát használtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!