Akik magnéziumot szedtek szinte az egész terhesség alatt hogyan viseltétek hogy abba kellett hagyni? És amíg szedtétek voltak jósló fájásaitok?
Mielőtt félreértenék egyesek nem elvonási tünetek érdekelnek, hanem azért kérdeztem, mert én a terhesség előtt is szedtem csak sokkal kevesebbet és ritkábban mert mindig is voltak vádligörcseim. És hiába szedem most is a max. adagot mégis előfordul éjszaka a lábszárgörcs, és rettegek mi lesz ha már nem lehet szedni. És az normális hogy jóslóim vannak pedig még szedem.
35 hetes km
Szia
Én a 36. héttől csak elevitet szedtem addig eléggé erős magnéziumot kellet szednem mert a magne b6-ból kb egy dobozzal magamba pakolhattam volna,hogy használjon. Jósló fájásaim nem voltak pedig az egy jó dolog mert készül a méhed a szülésre.Vissza gondolva azért örülök,hogy nem szedtem tovább (habár jó pár álmatlan éjszakám az volt, lábgörcs miatt) ,de 4 ujjnyira kitágultam rövid időn belül és még vígan nevetgéltem olyan fájásaim voltak viszont a fojtatáshoz nagyon gyérek így jött az oxitocin. Viszont mióta megszültem nem szedek magnéziumot és a lábam se görcsöl be.
nekem aztóa nem görcsöl a lábam, mióta a magnéziumot kalciumos pezsgőtablettával egészítem ki.
kalciumot próbáltad már?
A magne b6 plussz kalciumos pezsgő tabi nagyon jó azóta nekem sem görcsölt a lábam,viszont most keményedés miatt több magne b6 kellett így nem lehetett kalcium(vigyázni kell h minimum 2 óra elteljen a kétféle vitamin között)Két éjjel is begörcsölt a vádlim!Szerintem együtt jók!
Viszont aludni én sem nagyon tudok 31 hetesen és lehet h 37. hétig szednem kell magne b6-ot,mert sűrün keményedünk!
Próbáld ki együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!