Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet a terhesség...

Meddig lehet a terhesség alatt magnéziumot szedni?

Figyelt kérdés
Nem értem el a védőnőt egész nap és a nőgyógyásszal meg csak jövőhéten tudok beszélni.34. hétben vagyok és ma fogyott el a magnézium ,Magnerotot szedek és nem tudom van értelme még egy dobozzal vennem mert itt olvastam már ,hogy csak 36.hétig lehet elvileg szedni magnéziumot ez igaz?Mert akkor már lehet nem veszek vagy lehet kisebb kiszerelésben kapni mint 50db?
2011. aug. 3. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én 34ik héten abbahagytam a dokim mondta
2011. aug. 3. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
én 37 hetes vagyok, és én egy hete vettem még egy utolsó dobozzal amibe van 30szem. nekem mondta a védőnő, és a dokim is hogy szedjem. ezzel nem ártok, hanem használok. boldog baba várást
2011. aug. 3. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények.Nekem a 35.héttől még nagyobb dózisban kellett szednem, mint addig.Sőt még infúzióban is kaptam, ezzel állítótták le a fájásaimat.Végig szedtem,utolsó este is bevettem,ennek ellenére hajnalban megindult a szülés.

Könnyű,szép szülést kívánok!

2011. aug. 3. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
37-ik betöltött hét után már nem kell szedni,mert az már kihordott terhességnek számít.Nekem ezt mondta az orvosom!
2011. aug. 3. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat úgy döntöttem ,hogy már nem veszek magnerotot ha esetleg görcsölne a lábam vagy ilyesmi gond lenne akkor van még magneb6 is itthon más nem veszek be azt.Nem volt semmi gond a terhességem alatt sem velem sem a babával úgy hogy remélem nem fog görcsölgetni már a lábam sem.... :-)
2011. aug. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!