Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » C 2000 méhszájjal, görcsölgeté...

C 2000 méhszájjal, görcsölgetéssel ki lehet húznia terhesség végéig? 25 hetes kismama vagyok, sokat görcsölget a hasam, elég sok magnéziumot szedek, és pihenek sokat. Más is volt így? Mikorra szült?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 18. héttől volt c2000, 37. hétig dolgoztam 39. héten szültem. Magnéziumot szedtem és pihentem mindig, ha volt időm:)Én is görcsölgettem, de nem izgultam. Ja, és villámgyors könnyű szülésem volt. Jó babavárást, vigyázz magadra! (Lehet még tovább is marad a bébid, mint 40. hét)
2010. júl. 13. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:

én is sokat görcsölök már másfél hete, pedig szedem én is a magnéziumot. Ma megyek ultrahangra, majd tanácsol rá valamit a doki. Ja és egész nap fekszem, ennek ellenére iszonyúan fáj és sokáig. Szerintem ki fogod húzni de pihenj sokat! Nekem a nyugtató is bevált erre amúgy...

31 hetes

2010. júl. 13. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
25 hetesen 2110 volt a méhszáj, első babánál pedig 1100.Most 33 hetes vagyok, az első babám pedig 41.hétre született.Remélem most egy picit korábban jön.Pihenj sokat pár hétig és szedj magas magnézium tartalmú készítményt (magnerot).
2010. júl. 13. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
mennyit szedjek magnerotból naponta?
2010. júl. 13. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 3*1et szedek, de a betegtájékoztaton biztosan szerepel

[link]

Lényeg, hogy szét kell rágni!!!Nyugodj meg és ha tudsz, feküdj 30.hétig.Én szedek mellette cordaflexet is, ami ugyan vérnyomáscsökkentő, de segíti az értágulást, így csökkentve a görcsöket.Ez vényköteles.

2010. júl. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!