C 2000 méhszájjal, görcsölgetéssel ki lehet húznia terhesség végéig? 25 hetes kismama vagyok, sokat görcsölget a hasam, elég sok magnéziumot szedek, és pihenek sokat. Más is volt így? Mikorra szült?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 10:20
1/5 anonim válasza:
Nekem 18. héttől volt c2000, 37. hétig dolgoztam 39. héten szültem. Magnéziumot szedtem és pihentem mindig, ha volt időm:)Én is görcsölgettem, de nem izgultam. Ja, és villámgyors könnyű szülésem volt. Jó babavárást, vigyázz magadra! (Lehet még tovább is marad a bébid, mint 40. hét)
2/5 anonim válasza:
én is sokat görcsölök már másfél hete, pedig szedem én is a magnéziumot. Ma megyek ultrahangra, majd tanácsol rá valamit a doki. Ja és egész nap fekszem, ennek ellenére iszonyúan fáj és sokáig. Szerintem ki fogod húzni de pihenj sokat! Nekem a nyugtató is bevált erre amúgy...
31 hetes
3/5 anonim válasza:
25 hetesen 2110 volt a méhszáj, első babánál pedig 1100.Most 33 hetes vagyok, az első babám pedig 41.hétre született.Remélem most egy picit korábban jön.Pihenj sokat pár hétig és szedj magas magnézium tartalmú készítményt (magnerot).
4/5 A kérdező kommentje:
mennyit szedjek magnerotból naponta?
2010. júl. 13. 10:53
5/5 anonim válasza:
Én 3*1et szedek, de a betegtájékoztaton biztosan szerepel
Lényeg, hogy szét kell rágni!!!Nyugodj meg és ha tudsz, feküdj 30.hétig.Én szedek mellette cordaflexet is, ami ugyan vérnyomáscsökkentő, de segíti az értágulást, így csökkentve a görcsöket.Ez vényköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!