38 hetes kismamák nem féltek a szüléstől? Vannak már kisebb fájásaitok? Éreztek valami újat mostanában? Apás szülés lesz?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok és mostanában nagyon halványan érzek menstruációs fájdalmakat, de csak esténként. Alig várom már hogy megszülessen a babám, de szerintem ő nem akar majd időben kijönni.2010. jún. 27. 09:46
1/3 anonim válasza:
Szia! Én már napok óta várom, hogy mikor indul el kifelé a manó - én is a 38. hétben járok, de nekem ő a második babóm. Igazából nem fájok, csak a derekam, meg érzem, ahogy feszít a kis feje odalenn. Én már nagyon szülnék, remélem, nem húzzuk sokáig.
2/3 anonim válasza:
Én is a 38. hétben vagyok, a szeméremcsontom piszkosul fáj, sokat viszketek kijött rajtam ilyen terhességi kiütés ami miatt már napok óta nem tudok aludni... ma nagytakarítást csináltam hátha este már a karjaimban foghatom, de eddig semmi... :( Én nagyon féltem a szüléstől, mostmár megváltásként fogom fel. :D Apás szülés lesz igen.
3/3 anonim válasza:
Szia.Én holnap töltöm be a 38.hetet.Ma már fájdogált a hasamalja,de szerintem még van időnk a szülésig.Papás szülés lesz.Könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!