Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetes terhesen kezdtet...

Ti hány hetes terhesen kezdtetek el vásárolni a babának?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
18 hetesen tudtuk meg a nemét, akkor vettem meg az első kisruhát. Onnantól szép lassan vásárolgattam. A nagyobb dolgokat, babakocsi, bútorok és szoba festés-berendezés stb. a 30. hét után.
2018. aug. 6. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
35%
Januar vegen tudtam meg hogy terhes vagyok, februarban mar kaptam tesomtol uniszex ruhat meg megvettuk a bolcsot. 13-4 hetesen vettem 1-2 uniszex ruhat utana derult ki hogy kislany, de megvartam a 20.heti vizsgalatot ahol biztosra mondtak akkor kezdtem el jobban vasarolni. Bar nem sok minden kellett mert tesom oktoberben szulte a masodik lanyt igy az osszes ruhat elkaptuk. Pelenkazot 3 hete vettuk meg kb a ruhak kimosva kivasalva 2 honapja a komodban varnak a kisasszonyra :D 31+5 hetes vagyok
2018. aug. 7. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:
1nél, 16 hetesen egy kis ruha csomagot, mert akkor jött rám az érzés b tényleg babám lesz, megőrültem h vehessek neki vmit. Aztán szépen lassan, amikor volt akció babakocsira, ágyra akkor vasároltam. 34 hétre megvettem mindent. 36 hétig dolgoztam, utána mostam vasaltam, állítottuk össze a bútorokat stb. 2nál már nem kellett olyan sok mindent venni, akkor félidő után kezdzem. Viszont a 32 hétre kész voltam mindennel, nagyon nyögve nyelősen ment az első gyereknél a végén csinálni mindent. Jobb volt így. Most várom a 3at, 19 hetes babuci, még bem vettem semmit. De lassan elkezdek nézelődni mert most sok mindent újra meg kell vennem.
2018. aug. 7. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!