Mikor kezdtetek el babaruhat vasarolni?
Nem akarlak ijesztegetni, de biztosan kislány? Sok esetben a 20. hét környékére derül ki 100%. Volt ismerősöm is így járt, hogy végül fiú lett :D
Amúgy körülbelül félidőkor, inkább 30 hét környékén kezdtük el a vásárlást. Teljes szobára nézve.
14.hetesen mondta a doki. Azt mondta 100%!
Remelem , hogy jol latta, mert mar beleèltem magam!
Drukkolok :)
Amúgy én nem vagyok babonás, úgy gondoltam a terhesség alatt, hogy ha ne adj isten baj történne, az úgymond bármikor történhet. Tehát én már a teszt után simán bevásároltam volna, csak költözés miatt várni kellett vele :)
Szerintem nincs olyan, hogy korai, hiszen már ott várakozik, hogy megszülethessen :) Meg ha a lelkednek ez jót tesz akkor meg miért várnál vele? Te is jól érzed magad tőle, így a baba is!
Én akkor kezdtem vásárolni amikor tutira kiderült, hogy fiú vagy lány. 21 hetesen derült ki addig hol fiúnak, hol lánynak láttuk.
Én sem akarlak megijeszteni, de ismerősömnek egyértelmű lányt mondtam 20+6-nál...32+3-nál újra rákérdezett és kiderült, hogy kisfiú :D , persze addigra mindent megvettek még a babakocsit is rózsaszínben. Hamarosan szülni fog és mindent újra kellett vásárolnia...
Én azt mondom és hogy tapasztaltam, hogy 28. héttől már 10000%-ra mondják, hogy kislány vagy kisfiú. Addig meg bármi lehet.Én a helyedben megvárnám legalább a következő nagy UH-t és, ha ott is egyértelmű csajszi akkor már mernék vásárolni. Ha nagyon szeretnél most is megteheted, de javaslom, hogy egyenlőre semleges dolgokat vegyél ruhákból. Vedd meg mondjuk a türcsiket, a rongypelust, meg ilyesmit :)
Minden jót és jó egészséget :)
35hkm
Tényleg a semleges holmikat már megveheted! Kiságy vétel, babakocsi nézegetés, játékok amiket majd nézegethet. Ha nem nagyon akarsz kimondottan rózsaszín vagy kék szobát akkor akár már dekorálhatsz is :D Én dekorgumiból csináltam állat figurákat amiket a kiságy melletti falra függesztettem fel. Az is jó elfoglaltság volt :)
pl: [link]
Én az első (első kettőt) bodyt 12 hetesen vettem, azok unisex színűek voltak. A lelkemnek volt szüksége erre, sok erőt adott utána.
Konkrétan még nem vásárolgatunk, de ha meglátunk valamit ami tetszik, akkor azt megvesszük. Vannak teljesen fiús dolgaink, főleg kisruhák. Nekünk 100%, hogy kisfiúnk lesz, mert szükség volt kromoszóma vizsgálatra, elég hamar.
Babakocsi, hordozókendők, ezek unisexek, bár a kocsit a barátnőm unokatesójától vettük két társasjátékért, a kendőket meg a barátnőmtől kaptuk.
Szóval ha látsz valamit, én a helyedben megvenném. Lehet még nem csak pinkben gondolkodnék.
23 hetes vagyok
Az elején voltak izgalmak. Magas kockázatú kombinált teszt (Down),ezután méhlepény biopszia. Úgyhogy én mindenképp meg akartam várni a 19. heti uh-t, illetve még magzati szív uh-ra is elmentünk biztos,ami biztos alapon.
Így eddig baba türcsit vettünk,egy ruhát,meg egy kis cipöt. De hamarosan ideje elkezdeni beszerezni több mindent. :) 24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!