Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek el komolyabban...

Mikor kezdtetek el komolyabban belemerülni. A babadolgok vásárlásába?

Figyelt kérdés
21hetesek vagyunk és kiságyunk van eddig egy szekrénykénk, pár babaruhánk, popsitörlő, pihiszék
2017. ápr. 30. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

A kórházból hazafelé menet

😹

2017. ápr. 30. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

én a fiamnál már 10 hetesen megvettem az első kis ruha szettet :) azt kb 16 hetesen indultunk be jobban, bútor, azt babakocsi...stb.

most 30hetes vagyok lassan, még semmink nincs...azaz kis kád állvány, pár ruha, van ágy. ezek a fiam után. de venni még nem vettem semmit. de ezek a létszügséges dolgok megvannak, jövőhéten festünk, szönyegezünk...

2017. ápr. 30. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Egy hónappal szülés elott. Kikkel vagytok 21 hetesek
2017. ápr. 30. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Én legközelebb csak a 30. hét körül fogok elkezdeni vásárolni. Nem rég ikreket vártunk. Már a 12. héttől vettünk ezt-azt; ami megtetszett, vagy nagyon jó áron volt. Aztán a 20. héten méhnyak elégtelenség miatt elvesztettük őket... Sírva pakolgattuk a cuccaikat, és azóta is fáj, ha a dobozokra nézek...

Én sem bírtam ki akkor. Legszívesebben mindent megvettem volna nekik; de tanultam ebből, úgyhogy legközelebb nem így fogjuk csinálni.

2017. ápr. 30. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

Szia!

Első terhességemnél már az elején beszereztünk mindent.

Második terhességnél vártunk, mert új házban voltunk, festeni kellett, rendezgetni a dolgokat, elszaladt az idő. Aztán amikor hétvégére beterveztük a bevásárlást, előtte csütörtökön beindult a szülés és 33 hétre meg is lett a kisfiam, így semmim nem volt kiságyon kívül. A kórházból telefonáltam haza anyósomnak, hogy legyen szíves megvenni a legfontosabbakat!

Most harmadik babánkkal megvártuk azt a bizonyos 33. hetet, amikor a fiammal gond volt. Amint betöltöttem a 34 hetet, elkezdtem vásárolni. Most vagyok 36 hetes és már megvan minden! :)

2017. ápr. 30. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Én írtam egy listát, és havonta vettünk pár dolgot. Ha visszagondolok semmi felesleges dolgot nem vettünk, így is sokba volt, jobb volt így elosztva.
2017. ápr. 30. 21:53
 7/7 Anikó1985 ***** válasza:
Szia! Jelenleg 27 hetes vagyok, igaz a kisfiamròl sok minden megvan , de azért még kellenének dolgok, nem vásároltam még semmit. A szoba készülőben jövő hónapban tervezem a festést és a teljes rendbe tételt. Baba ruhákat most kimosom és feltérképezem mi kell még, a korházba való cuccot is szeretnêm mostanában összekészíteni h. csak vinni kelljen. Én sajnos 2 szer voltam már korházban és azt mondták előbb fog jönni szòval nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni, de természetesen apája segítőkész és legfeljebb ő megoldja ha mégis kellene v.mi 😀
2017. máj. 1. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!