Mikor kezdtetek el komolyabban belemerülni. A babadolgok vásárlásába?
én a fiamnál már 10 hetesen megvettem az első kis ruha szettet :) azt kb 16 hetesen indultunk be jobban, bútor, azt babakocsi...stb.
most 30hetes vagyok lassan, még semmink nincs...azaz kis kád állvány, pár ruha, van ágy. ezek a fiam után. de venni még nem vettem semmit. de ezek a létszügséges dolgok megvannak, jövőhéten festünk, szönyegezünk...
Én legközelebb csak a 30. hét körül fogok elkezdeni vásárolni. Nem rég ikreket vártunk. Már a 12. héttől vettünk ezt-azt; ami megtetszett, vagy nagyon jó áron volt. Aztán a 20. héten méhnyak elégtelenség miatt elvesztettük őket... Sírva pakolgattuk a cuccaikat, és azóta is fáj, ha a dobozokra nézek...
Én sem bírtam ki akkor. Legszívesebben mindent megvettem volna nekik; de tanultam ebből, úgyhogy legközelebb nem így fogjuk csinálni.
Szia!
Első terhességemnél már az elején beszereztünk mindent.
Második terhességnél vártunk, mert új házban voltunk, festeni kellett, rendezgetni a dolgokat, elszaladt az idő. Aztán amikor hétvégére beterveztük a bevásárlást, előtte csütörtökön beindult a szülés és 33 hétre meg is lett a kisfiam, így semmim nem volt kiságyon kívül. A kórházból telefonáltam haza anyósomnak, hogy legyen szíves megvenni a legfontosabbakat!
Most harmadik babánkkal megvártuk azt a bizonyos 33. hetet, amikor a fiammal gond volt. Amint betöltöttem a 34 hetet, elkezdtem vásárolni. Most vagyok 36 hetes és már megvan minden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!