Veszélyeztetett terhesen lehet szexelni? 2 éve volt egy vetélésem és emiatt vagyok vesz. Már 25 hetes vagyok és eddig nem mertünk belemerülni a dolgokba (a párom nagyon jól tolerálja)? A dokit pedig elfelejtettem kérdezni.
Elvileg ha nincs semmi bajod, nem vérzel, zárt a méhszáj stb... akkor lehet.
èn az elsö trimeszterben véreztem azóta csak pettingeltünk de nagyon keveset mert félek, igaz most görcsölök állandóan esténként,így ez miatt is félek. Midnetöl félek.
Szia!
Nekem a teherbe esésem előtt 6 hónappal volt egy vetélésem, 3 hónapos volt a picim.Veszélyeztetett lettem a mostani manócskámmal.Eleinte mi is nagyon féltünk, az első 12 hétben semmi, aztán hónaponta 1szer.:)Most sem visszük túlzásba, de azért néha összebújunk.Az orvos nekem erre a kérdésre azt mondta, hogy ha épp egészséges a magzat akkor nem lesz semmi baja, persze a KamaSutrát ne most akarjuk lapozgatni.:)Persze nekem teljesen zárt a méhszájam, és nincs semmi problémám.Ha neked is probléma mentes a terhességed akkor nyugodtan bujjatok össze, semmi baj nem lesz belőle.Utána azért ne akarj egyből kikelni az ágyból, maradj kicsit fekve, a keményedés miatt.
Boldog Babavárást!
29 hetes km.
Ugyan, itt nem ez a lényeg!:)
Szép napot mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!