Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én vagyok rosszul összerakva,...

Én vagyok rosszul összerakva, vagy más is komolyabban fogta fel a 2. vagy többedik terhességét?

Figyelt kérdés
Már van egy 3éves kisfiam, most ismét babát várok. Az első terhességemnél semmitől nem féltem, mindent csináltam amit nem terhesen. Elég későn tudtam meg, hogy terhes vagyok, addig nehéz fizikai munkát is végeztem. Most viszont, mindentől tartok, holott nem gondolom, hogy okom is lenne rá. Félek, hogy mi van, ha a doki semmit nem lát és nem fejlődik, ha elvetélek, ha koraszülött lesz, ha beteg lesz, ha félidősen elvetélek, ha valami komplikáció lesz, mindentől! Nem ismerek saját magamra. Nem tervezett baba, azt sem mondhatnám, hogy a legjobbkor jött, de várjuk szeretettel.
2013. okt. 28. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmibaj ez természetesen normális reakció, de nem szabad a rosszakra gondolni.
2013. okt. 28. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:

én is így voltam ezzel,második baba tervezett is volt pedig és elsőre összejött. de nagyon sokáig paramama voltam,még a bűvös 12 hét után is. Mikor mozdul meg,aztán mozog e mindennap,stb...

Az esővel minden olyan természetes volt. Most rengeteget paráztam.ez kb a 24 héttől múlt végre el,és teljesen felhőtlen a babavárás.

29 hetes kismama

2013. okt. 28. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
*elsővel :)
2013. okt. 28. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, már tudod hogy mit veszíthetsz ha baj lesz. Ugyanígy vagyok én is :)
2013. okt. 28. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Én már a 3.-at várom és ez az egész még jobban fokozódott. Mondjuk én az elsőnél is izgultam, aztán a 2.-nál is, de most a 3.-nál az egész sokkal erősebb.
2013. okt. 28. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, mint te. Az első terhességemnél nem voltam aggódós, én akkor úgymond olyan természetesnek vettem,hogy minden rendben. Most pedig minden rossz ami csak lehet, megfordul a fejemben. Remélem ha már jártam dokinál, megnyugtat! :) Hány hetes vagy?
2013. okt. 28. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Mintha az én érzéseimet írtad volna le.Az első kislányommal semmin nem izgultam én is természetesnek vettem,hogy minden rendben.mondjuk a 37.héten kórházba kerültem rossz áramlással,lehet ezért is de most ettől is nagyon félek,de már az elejétől mindenen aggódom.Szerintem azért van mert az elsőnél nem tudtuk olyan részletesen a dolgokat(hogy milyen rosszak )történhetnek,most pedig már jártasabbak vagyunk.Én nemsokára szülők és most ettől félek de nagyon,remélem minden rendben lesz
2013. okt. 28. 09:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor megnyugodtam, hogy nem én kezdek bolond lenni :) Még csak 5-6 hetes lehetek, holnap megyek dokihoz. Igazából soha semmin nem paráztam a gyerekkel kapcsolatban sem és az élet más területén sem. Úgy vagyok mindennel, mint a kishercegben: Aminek jönnie kell, jönni fog és ha itt lesz szembe kell nézni vele :)
2013. okt. 28. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetes, amit érzel. Én már a kezemben tartom 1 hónapos babámat, (ő a 3.), de végig paráztam az egész terhességet, alig vártam, hogy egészségesen megszülessen.
2013. okt. 28. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!