Ikresek, hányadik hétben vagytok, mikorra írtak ki titeket, hogy viselitek a terhességet, kihez jártok?
Magán dokihoz járunk. Idáig csak a méhszájat nézte és hogy mekkora méh nagysága. Ultrahangot 2X csinált. És ezen kívül még voltunk 12 és 19. heti genetikai uh-n.
Ha megkérdezhetem: mitől ment el a babád 20 hetesen? És miért kell nálatok a lombik? Milyen gyógyszereket szedsz?
Sajnálom ami történt. Kicsit azért én is parás vagyok nagyon féltem őket.
És mi miatt kell a lombik?
Nekem Ir, pco, trombózishajlam. Emiatt napi 0.6-os clexant kell szúrni hogy ne legyen gond.
Értem. És mikor volta a vesztésed akkor milyen gyógyszert, vitaminokat szedtél?
Mert én kapom az injekciót, femibiont, és napi 3x1 magnerotot.
Mar majdnem egy eve tortent, eakkor, ha jol emlékszem szedtem magnerotot 3x1et, e v7tamint, elevitet, mert abban nincs jod, es a pajzsmirigy alulmukod3s miatt azt nem nagyon lehet szedni. 12. Het vegen hagytam abba az utrogestant, meg szerintem vagy a 18. het korul az aszpirin protektet, nem tudom rutascorbint szedtem e meg, vagy mar azt sem. Ha minden jol megy, most nem nagyon szeretnem abbahagyni az aszpirint, csak tavaly verzett az orrom, es nem mertem tovabb szedni. Utana csak a tejapasztot szedtem.
Onszorgalombol megcsinaltattam a leiden mutacios trombofilia vizsgalatot, elvileg jo lett az eredmenyem. Nagyon remelem most minden rendben lesz, bar meg a keddi uh az elso, hogy van e valakina petezsakban.. :)
Hát szurkolok hogy rendben legyen minden kedden! Majd írd meg!
Nekem ezen a leiden mutációs dolognál derült ki a trombózishajlam. A beülti napjától kapom az injekciót. Szerintem mi ennek az injekciónak köszönhetjük a babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!