Van olyan, aki végigdohányozta mindkét terhességét?
Nem vitatéma, akinek ez nem tetszik legyen szíves lapozzon arrébb. Mindenki tudja, hogy ártalmas, talán önző dolog és a többi, így ezeket mellőzni kérem, csak a kérdésre várok választ. Ha akadnak ilyenek, őket várom, akár privátban.
A kérdésem azért áll fent, mert az első terhességem teljesen lazán fogtam fel, dohányoztam rendesen, mint egyébként, a babának semmi baja nem lett, túlhordtam. Most kiderült, hogy babát várok, viszont sok bennem a kétely, köztük a dohányzás is. Nem tudom és talán nem is akarom letenni, évek óta dohányzom. Olyanok válasza érdekelne, akik 2 vagy több gyermekkel is dohányoztak. Meddig, mennyit, lett e valakinek is bármi baja?
Szerintem ne kockáztass, hiszen már tudod (mert ez a második terhességed) hogy ott bizony tényleg egy kis gyerkőc van. Gondolom ha most az első gyermeked költözne vissza a pocakodba, és lenne rá mondjuk 30 % esély hogy a cigi miatt nem lesz egészséges, akkor leszoknál... Vagy nem?
Nekem sem ment nagyon könnyen, de végül sikerült a 13. héten.
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak, anyum mindkettőnkkel dohányzott és semmi bajunk nem lett... de ez nem jelenti azt, hogy a Te gyerkőcöd is egészséges lesz. Gondold át, én szurkolok hogy sikerüljön a legjobb döntést meghozni :)
Ne szokj le, hanem csak tedd le erre a kis időre :)
Beraknálak egy üvegbúrába ahol folyamatos cigifüst van, aztán kapálózhatnál.
Többet nem írok, mert nem tűrné a betűket.
Nem tudom, miert nem bunteti az ilyesmit a torveny... Mert ugye maradando karosodast tesz a gyerekeben. Biztos azert, hogy legyen kinek felnevelnie a betegeskedo gyereket. Az esetek tobbsegeben beteg vagy beteges gyermek szuletik. Ha szuleteskor nem derul ki, kesobb alakul ki.
Nagyon kene valami torveny erre...
Ezt az uvegburas dolgot kiprobalhatnad, akkor aterezned milyen lehet a babanak odabent.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Olvasgass egy kicsit. Meg a gugliba is beírhatod, hogy dohányzás következményei a babára nézve. Lesz pár találat.
Tudod, inkább ne szülj több gyereket, nekem az a véleményem. Nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!