Van olyan, aki végigdohányozta mindkét terhességét?
Nem vitatéma, akinek ez nem tetszik legyen szíves lapozzon arrébb. Mindenki tudja, hogy ártalmas, talán önző dolog és a többi, így ezeket mellőzni kérem, csak a kérdésre várok választ. Ha akadnak ilyenek, őket várom, akár privátban.
A kérdésem azért áll fent, mert az első terhességem teljesen lazán fogtam fel, dohányoztam rendesen, mint egyébként, a babának semmi baja nem lett, túlhordtam. Most kiderült, hogy babát várok, viszont sok bennem a kétely, köztük a dohányzás is. Nem tudom és talán nem is akarom letenni, évek óta dohányzom. Olyanok válasza érdekelne, akik 2 vagy több gyermekkel is dohányoztak. Meddig, mennyit, lett e valakinek is bármi baja?
30-as, jól írod.
Én nem dohányoztam a terhességem alatt, de a gyereknek már volt köhögéses megbetegedése, amit valami allergia okozott. A bőre sokszor kiszárad olyan ekcémásan.
A mai világban szinte nincs gyerek, amelyiknek ne lenne valami baja, pedig a szülei nem dohányoznak.
Kedves kérdező, te meg komolyan azt várod, hogy nyugtassanak meg, hogy persze, dohányozz csak nyugodtan?
A "sok hülye adófizető" meg majd kezelteti a beteg gyerekedet.
A dohányzóktól plusz pénzt szednék a TB helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!