Van olyan, aki végigdohányozta mindkét terhességét?
Nem vitatéma, akinek ez nem tetszik legyen szíves lapozzon arrébb. Mindenki tudja, hogy ártalmas, talán önző dolog és a többi, így ezeket mellőzni kérem, csak a kérdésre várok választ. Ha akadnak ilyenek, őket várom, akár privátban.
A kérdésem azért áll fent, mert az első terhességem teljesen lazán fogtam fel, dohányoztam rendesen, mint egyébként, a babának semmi baja nem lett, túlhordtam. Most kiderült, hogy babát várok, viszont sok bennem a kétely, köztük a dohányzás is. Nem tudom és talán nem is akarom letenni, évek óta dohányzom. Olyanok válasza érdekelne, akik 2 vagy több gyermekkel is dohányoztak. Meddig, mennyit, lett e valakinek is bármi baja?
Képzeld el, ahogy a baba lebeg a dohányfüstben, és nem kap levegőt, szeretne szólni, de nem tud.
Komolyan ez sem tart vissza? Mert akkor inkább ne vállalj gyereket. Van olyan, hogy terhesség-megszakítás. Ne legyél lusta elintézni!
Én is dohányos baba vagyok.Semmi bajom.25 év alatt beteg is alig voltam, csak a normális szinten..sőt sajnos egy csomószor kellett eljátszanom hogy rosszul vagyok, hogy ne kelljen iskolába járnom.. :D
Lányommal csak az utolsó hónapban dohányoztam..egyszerűen nem bírtam ki..szörnyű bűntudatom is volt.. :(
Fiammal az elejétől szívtam..persze kevesebbet, gyengébbet és szinte le se tüdőztem.Egyenlőre semmi probléma.Szülésnél se volt semmi..túl is hordtam, szép nagy súllyal született.Mind 2 gyerekem makk egészséges, örökmozgó.Hát meg én is, mert mint írtam, anyám velem is dohányzott.
Viszont ismerősöm babáját szülés előtt 1 hónappal kapták ki a hasából, mert nem volt jó a méhlepény vérellátottsága..Úgy emlékszem még 1 kiló sem volt szegény gyerek.DE ő is él és virul.Ja és anya dohányzott vele.
De van másik olyan ismerősöm is aki még csak gyengébb cigire sem váltott,kevesebbet sem szívott,még is több mint 5 kilós gyereket szült, és egyiknek sincs a mai napig se semmi baja.
Nem önző dolog, hanem egy roppant primitív dolog...
Egy ismerősöm: lánya asztmás lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!