Hány hetesen kezdtetek el vásárolni a picinek? Mi volt amit először vettetek? A nagyobb dolgokat, pl. Ágy, babakocsi mikor vettétek meg?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 16:58
1/20 anonim válasza:
33.heten babakocsi. 37heten pedig megszuletett.
2/20 anonim válasza:
Most vagyok 25 hetes. Januàrban kezdünk bevàsàrolni. Csak néhàny aprósàg van meg, bölcső, kiskàd, àlvàny, néhàny kisruha. Ezeket valhol a 20. hét utàn vettük meg.
3/20 anonim válasza:
20. héten megtudtam a nemét, akkor vettem az első dolgot, egy cumit, a neméhez való színben, bőven utána a többi.
4/20 anonim válasza:
34.héten, mert akkor tudtuk, hogy 36. héten fog születni.
5/20 anonim válasza:
36 hetesen vettük meg a babakocsit, ez volt az első dolog. Utána még vettünk pár body-t meg egy popsitörlőt, kiskádat és ennyi.
Minden más azután lett megvéve hogy megszületett, ruhàk kb 90%-át kaptuk egyébként.
Az ágyat is kaptuk, a szülés előtt pár nappal hoztuk el (38+5ön szültem)
6/20 anonim válasza:
33-34. héten csináltuk meg a babaszobát (tapétázás, bútorozás), a babakocsit megvettük előbb, mert végre megtaláltuk azt ami tetszett.
7/20 anonim válasza:
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok akkor már vásároltam apró dolgokat. A babakocsit a 16. Héten, kb a 30. Hétre minden megvolt komplett babaszoba, ruha, játék minden.
8/20 anonim válasza:
Januàrban kezdünk bevàsàrolni. Csak néhàny aprósàg van meg, bölcső, kiskàd, àlvàny, néhàny kisruha.
Aha, és csak januárban kezditek... ezek az apróságok?
9/20 anonim válasza:
Kb 14 hetes lehettem mikor jó áron megtaláltam azt a babakocsit ami tetszett igy az volt az első. A többi eztán lesz megvéve :)
10/20 anonim válasza:
Én 16 hetes terhesen már tudtam hogy kislányom lesz, akkor elkezdtem már apróságokat vásárolni :) A ruháknak egyáltalán nem tudtam ellenállni, azokat mindig vásárolgattam. A babaszoba a 34. hétnél lett kész, oda akkor lett teljesen bevásárolva. A babakocsit már 20 hetesen megvettük, mert az már eleve eldöntött volt hogy milyen lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!