Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kezdtetek el...

Hány hetesen kezdtetek el vásárolni a picinek? Mi volt amit először vettetek? A nagyobb dolgokat, pl. Ágy, babakocsi mikor vettétek meg?

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A babakocsi 16 hetesen lett meg, egy szuper akció miatt ilyen korán. A többi nagyobb dolgot a 33-34 hét között vettük meg. Kb 37 hétre szereztem be tényleg mindent.
2017. dec. 30. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

28 hetes vagyok, már megvan: kisruhák többsége, fürdőlepedő, textilpelenkák, plédek, kiságy, pelenkàzó szekrény, ruhásszekrény, kiskád, éjjeli lámpa, fürdővíz hőmérő, légzésfigyelő, bébiőr, játszószőnyeg, popsitörlő, fürdetőkesztyű, mellszívó, melltartóbetét, előke, itatópohár.

Ami még hiányzik: ágyneműk, rácsvédő, matrac, gumilepedő, rendes lepedő, pelenkázófeltét, kádállvány, babakocsi (multifunkciós), mérleg (lehet bérelni fogom), pólya (ajándékba kapom), utazóágy, babaápolási termékek, pelenka, cumi, cumisüveg, sterilizáló.

Lesz még mit vásárolni :)

2017. dec. 30. 19:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

8-as igen ezek apróságok. Tudod egy komplett babaszobához képest egy 10,000 ft-os használt bölcső semmiség. 4000 ft-ért kiskád állvánnyal megintcsak semmiség. a 4 kisbody meg 3 kisnadrág biztos elég egy újszülöttnek.......

Konkrétan semmink nincs, ami alap. Kiságy, pelenkázó, ruhásszekrény, függöny, szőnyeg, babakocsi, babaápolási dolgok, pelenka és még sorolhatnám végtelenségig.

2017. dec. 30. 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én engem az Élet kitanított ebből: ikreket vártam. Egy kisfiút és egy kislányt. Főleg ruhácskákat vásároltunk, de abból kb. 5 hónapos korukig mindent előre. 16 hetesen kezdtük el. Csak az ára miatt vettünk még utazóágyakat és pihenőszékeket. Meg magamnak vettem elég sok mindent: kismama nadrágot, hálóinget, mellszívót... stb.

Aztán 20 hetesen elveszítettük őket....

A férjem mindent lepakolt a pincébe, mire hazaértem, hogy megkíméljen ettől. De sokáig nem mentem le ez miatt a pincébe...

Ezek után úgy vagyunk vele, hogy a 26. hétig semmit sem veszünk. Utána is apróságokat, hétről hétre. Bútort, babakocsit 33. hét előtt semmiképp.

2017. dec. 30. 20:49
 15/20 Norman Bates ***** válasza:
77%

27 hetes vagyok, ami eddig megvan:

- babakocsi + gyerekules (uj a dobozaban, meg ossze kell rakni)

- pelenkakuka

- cumisuvegek, cumisuvegmelegito, sterilizalo

- babahinta (szinten meg a dobozaban, ossze kell rakni)

- par darab textilpelenka

- 56 os rucik nagyja, par 62-es

- pelenkazos szekreny (ma szereztuk)

- kisagy (mar meg van rendelve, jovoheten szallitjak)

- 2 vizallo matracvedo, 3 lepedo

Ami meg hianyzik:

- tapetazni a babasarkot (a mi haloszobank bazi nagy, igy az egyik sarkot kialakitjuk a babanak amig pici, valszeg 2 heten belul tapetazzuk)

- fiokos szekreny a babaruhaknak

- 62-es rucik

- furdocuccok (kiskad, bath support, furdeto etc.)

- pelenka, torlokendo, kencek etc.

- jatszoszonyeg

- legzesfigyelo

- halozsak, kistakarok

- mozes kosar

- csere cumi az uvegekhez

Tuti van meg ami most nem jutott eszembe.

2017. dec. 30. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
32.héten vettük meg a babakocsit, mert megtaláltuk az “igazit”:). Hihetetlen babonám miatt 38.héten kezdtünk vásárolni, Férjem már aggódott. 40+3-ra lett kész a szoba. 1 napot pihentem és 40+5-re megszületett a kislányunk:).
2017. dec. 30. 23:54
 17/20 lakle válasza:
28 hetes vagyok most. A babakocsi meg egy nagy adag kezdő ruha le van foglalózva, de még nem hoztuk el. Megdöbbenve olvasom, hogy másoknak ilyen korán már ennyi minden megvan.
2017. dec. 31. 08:46
 18/20 anonim válasza:
71%
Mi még nagyon az elején vagyunk, de tegnap nézelődtem pár boltban és vettem a HM-ben egy nadrág+body szettet, nem bírtam ott hagyni.:) De nagyobb vásárlást nem tervezek a 24.-25. hétig, plusz szeretném, ha már a kész babaszobába pakolhatnánk, nem kéne kerülgetni a babadolgokat.
2017. dec. 31. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Első terhesség:

12. heti UH után kezdtem el vásárolni, folyamatosan szépen lassan, hogy ne egyben legyen egy nagy kiadás. 28. hétre lett meg minden.

36. hétre született a kislányom, és a 32. héttől ágyba fekvésre lettem ítélve, így nagyon örültem hogy mindent meg tudtam csinálni, és nem a férjemet kellett munka után egyedül elküldeni pelenkát meg babakocsit venni (főleg hogy élveztem a ruhák, játékok meg kelengyék válogatását, vásárlását).

Most a 6. hétben vagyok, habár a két gyerek között nem lesz nagy korkülönbség (20 hó) a dolgok nagy részét meg fogja örökölni a kistesó, meg van amiből nem kell kettő (pihenőszék, pelenkázó, kiskád, babamérleg, légzésfigyelő, babakocsi, stb), de ami külön fog kelleni azt a 20-24. hét környékén meg fogom venni, amikor még nem nagy teher elmenni vásárolni egy 1,5 évessel.

2018. jan. 3. 18:31
 20/20 Norman Bates ***** válasza:

Azota voltunk meg par helyen vasarolni, beszereztuk:

- fiokos szekrenyt a babaruhaknak

- furdocuccok (kiskad, bath support, furdeto etc.)

- pelenka, torlokendo, kencek etc.

- 1 halozsak, 3 kistakaro

- mozes kosar

- csere cumi az uvegekhez

Alig maradt par cucc:

- tapetazni a babasarkot (tapeta mar megjott csak meg kell

csinalni)

- 62-es rucik

- legzesfigyelo

- homero, koromvago, babakefe

- esovedo a kocsira meg a gyerekulesre

- jatszo szonyeg

- baba elsosegely/betegseg kiskonyv

Meg mindig van bo 2,5 honap hatra, de mar nagyon keszen allunk :)

2018. jan. 3. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!