Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam meg a véleményem...

Hogy mondjam meg a véleményem erről?

Figyelt kérdés
Sógornőm 9!!!! napja szült. Természetes szülése volt gatvedelemmel de repedt picit és azt varrták. Jó nagy babája lett .Na nem is ez a lényeg,hanem teljesen sport mániás. Szülés előtti nap még edzett és most 9 nappal szülés után már kezdi is a mozgást! Azt mondja pilatessel kezd és az neki semmi de akkor is .Nem túlzás ez ???? Tesómnak hiába mondom mindig azt mondja hogy a felesége ilyen ,nagyon mozgékony és közben mindenhol helytáll. Fogadjam el .De nekem ez hátborzongató!!! Hogy lehet 9 nappal szülés után sportolni ???? Már az is túlzás volt ,hogy végigedzette az egész terhességet. Szerintetek hogy lehet kíméletesen megmondani neki a véleményem,hogy ne sértődjön meg és ne legyen vita ???

2018. júl. 2. 17:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért érzed úgy h neked mindenképpen el kell mondanod a véleményed... nem mindenki olyan mint az átlag. Ha bírja szusszal és Nekik (!) így jó..., nem neked, neked a saját életed legyen a fontos. Ne máséról alkoss véleményt.
2018. júl. 6. 19:27
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a sok-sok választ, csak az első oldalt.

Jómagam 5 bapja szültem.

Irigykedek, hogy nem csak gondolni tud a sportra..

Neke arra nem volt időm, így hogy 2 napja vagyunk itthon, hogy felmossak. Én nem cagyok sportmábiás... Sőt.. De épp néztem magam, hogy mikor lesz rá erőm és időm.. Mert bàr viszonylag vékony maradtam, lesz mit dolgozni a hadamon

NE SZÓLJ BELE

Az otvos sem toltja, akkor neked mi közöd hozzá? A párjàt( tesód) sem zavarja. Téged niért? Mert bizarr?

Én fahéjas mézes pirítós kenyeret ettem terhesen.. Ez is bizzos sokaknak bizarr

Biztos elküldtem volna a búsba bárkit aki beszól miatta

( mézet sem ajánlják sok helyen, fahéj elvileg összegúzódásokat okozhat..41+1 indult a lányom fahéj nélkül ;) )

2018. júl. 7. 05:09
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a félregépelés miatt.. Kicsit félkóma miatt..

Napja

Sportmániás

Hasamon

Orvos sem tiltja

Összehúzódásokat okozhat

Előző

2018. júl. 7. 07:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!