Hogy mondjam meg a véleményem erről?

Hogy őszinte legyek, én magam is irigy lettem rá. Bár ennyi energiám lenne! 😀
Ha az orvos sem tiltja tőle, akkor neked tényleg felesleges ezzel foglalkozni! Esetleg érdeklődj hogy bírja, nincs-e szüksége segítségre.

Miért kellene a sportolással 6 hetet várni???
Tornázz vele Te is :)

Amennyiben előtte is folyamatosan aktív èletet élt terhesség alatt sem kell azt megszakítani. Ha neki szülés után 9 nappal azt mondja az orvos, hogy tornázhat, akkor miért ne tenné? A pilates azért nem hardcore edzés...
Sehogy ne mondd meg! A vélemény olyan, mint a seg..yuk: mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé!

kb 2 percembe telt h bepötyögtem ,hogy mikortól ajánlott a sport szülés után .. láss csodát amikor az orvos is azt mondja semmi akadálya .Mellesleg pont a pilates az amit istenítenek szülés után ... .még mielőtt sárgulsz az irigységtől és beleszólsz más dolgába járj utána ,hogy a véleményed nem tudod alátámasztani ,hogy miért is lenne rossz ...
Az meg,hogy terhesen csak az egészséges kaják meg mozgás és számodra zavaró ,hogy jól néz ki egy gyerek után ... erre csak annyit tudok mondani ,hogy én tömtem magamba a csokit mintha muszáj lenne (állandóan kívántam ) ,nem sportoltam mégsem híztam el és társai ahogy még sokan mások sem .. 👌

14, en ugy ismertem, hogy a ,,a velemeny olyan, mint a fing.dtb” :D
Kerdezo, egy gyereked van? Masodik gyereknel az egesz varandossag egy edzes, ami szules utan szinte azonnal folytatodik. Felnott ember, orvos latta, vigyaz az egeszsegere, miert kellett volna csokit ennie? Miert baj, ha mar most sportol? A mozgas endorfint termel, egy endorfinnal tele levo, magaval elegedett anya szerintem a hetkoznapoban is konnyebben helytall, a tesod meg tamogatjak. Miert akarod szova tenni ezt, ha ok igy elegedettek? Te forditott esetben hogyan reagalnal, ha megkerdezne sogornod, hogy miert nem figyeltel oda magadra jobban a varandossag alatt, es a szules utan?

Te nem aggódsz, hanem irigy vagy, bakker:D
Sehogy ne mondd meg, bár szerintem ha mondasz is neki bármit, egyik fülén be, a másikon ki (és jól is teszi!!).

Azt hiszem, én is várnék kicsit a sportolással, de más döntésébe eszembe se jutna belebeszélni.
Egyáltalán miért érzed úgy, hogy neked feltétlen véleményt kell nyilvánítani? Felnőtt nő, családanya. Egyedül is tud dönteni. Miért épp a te véleményed érdekelné, főleg, ha nem is kérdezett?
A saját érdekedben ne üsd bele az orrod.

Jajaj,valaki csúnyán elhízott terhesség alatt,mert a gyerekre hivatkozva összezabált minden szrt,most meg kapott egy tükröt,hogy másképp is lehet csinálni és egyből megsértődött! 😀
Mi közöd van a sógornődhöz? Ő dolga,mikir kezdi újra az edzést! Te is edzhetnél,kevésbé lennél megkeseredett,beszólogató okostojás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!