Hogy mondjam meg a véleményem erről?
Figyelt kérdés
Sógornőm 9!!!! napja szült. Természetes szülése volt gatvedelemmel de repedt picit és azt varrták. Jó nagy babája lett .Na nem is ez a lényeg,hanem teljesen sport mániás. Szülés előtti nap még edzett és most 9 nappal szülés után már kezdi is a mozgást! Azt mondja pilatessel kezd és az neki semmi de akkor is .Nem túlzás ez ???? Tesómnak hiába mondom mindig azt mondja hogy a felesége ilyen ,nagyon mozgékony és közben mindenhol helytáll. Fogadjam el .De nekem ez hátborzongató!!! Hogy lehet 9 nappal szülés után sportolni ???? Már az is túlzás volt ,hogy végigedzette az egész terhességet. Szerintetek hogy lehet kíméletesen megmondani neki a véleményem,hogy ne sértődjön meg és ne legyen vita ???2018. júl. 2. 17:38
1/33 anonim 

válasza:

Foglalkozz a saját életeddel, ha ő hülye hát legyen! Nem a te életed és nem a te tested... Gyermek jól van? Minden oké? Ha igen akkor valamit jól csinál, az egészség a fő.
2/33 anonim 

válasza:

Nem kell megmondanod! Semmi közöd hozzá!
3/33 anonim 

válasza:

Minek mondanád ki?
Én sz.arnék a véleményedre!
Magaddal foglalkozz!
4/33 anonim 

válasza:

Szerintem ne szolj bele. Mindenkinek a maganugye, hogy mikor kezd el sportolni. Ha ö ilyen tipus, sportos hadd csinalja. Miert baj ez neked? Hiaba is szolnal ugyse hallgatna rad
5/33 anonim 

válasza:

Sehogy. Ő úgy gondolja, te meg így. Azt nem értem, hogy téged miért zavar ha tornázik. Ha ő bírja, szereti (ès valószínűleg hiányzik neki a mozgás) akkor miért ne csinálhatná?
6/33 A kérdező kommentje:
A gyerek gyönyörű és rendben van de nekem olyan furcsa,hogy valaki nem bírja ki a 6 hetet. Állítólag az orvosa sem tiltotta neki mert tudja ,hogy milyen .Szerintem ez függőség. Hiába csak pilatessel kezd akkor is . Vékony is maradt tesóm meg mindig dicsekszik vele hogy milyen jó nő maradt. Hát persze hogy az ha ilyen fanatikus. Egy csokit sem evett meg terhesen csak az egészséges vackai. De az midnegy is .Én nagyon korainak talalom hogy ilyenkor már sportol .
2018. júl. 2. 17:49
7/33 anonim 

válasza:

Nekem úgy tűnik, h baromi irigy vagy inkább...
Tényleg magaddal kellene foglalkozni. Ha irigyled az alakját, akkor menj te is sportolni valamit!
8/33 anonim 

válasza:

Annyira bírom az ilyen rokonokat, akik azt hiszik, mindenbe beleüthetik az orrukat, meg kéretlenül osztogathatják a tanácsokat... Semmi közöd hozzá, mit csinál a sógornőd, ezzel egyáltalán nem veszélyezteti az egészségét, a babáét meg pláne nem. És elhiheted, hogy vastagon lefogja sz.rni a véleményedet, a kotnyeleskedésed max arra lesz jó, hogy megsérted és egy ideig nem állnak majd veled szóba...
10/33 anonim 

válasza:

Jaj, süt az irigység a válaszodból! :D Miért fáj neked, hogy egészségesen étkezett a terhesség alatt és sportolt? És miért kellett volna csokit ennie? Én sem ettem, egyrészt nem kívántam, meg inkább értelmes dolgokkal, nem pedig üres kalóriákkal tápláltam magam, mert attól az embernek csak a s.gge nő... Inkább légy rá büszke, hogy ennyire odafigyelt magára és nem engedte el magát. Jobb lett volna ha inkább 30 kg-t hízik és a tv előtt tesped, terhességi diabétesszel? Hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!