Hogy mondjam meg a véleményem erről?

Sehogy! Az ilyen okoskodás,meg a majd én megmondom a tutit emberek véleménye pont senkit nem érdekel! Ne erőlködj!
Az meg külön vicces,hogy te akarod "kíméletesen megmondani neki a véleményem,hogy ne sértődjön meg és ne legyen vita ???“ 😂
Nem sértődne meg,mert tudja,hogy egy irigy pulyka mondott neki valamit,amihez köze sincsen! Nekem nagyon szimpatikus a sógornőd! 😊

Én a szülés után 5 nappal kimentem egy rövid sétára, mert a szülés előtti hónapban alig tudtam járni is (nyomott nagyon a feje). Olyan jól esett! Mondta is a doki, hogy mozogjak a sebem ellenére is, mert kell! Hát, nekem meg is mondták a rokonok, hogy mit gondolnak erről. Aztán mi is megmondtuk nekik, mit gondolunk arról, hogy ők ilyenbe beleavatkoznak. :D
Szóval, nyugodtan mondd meg nekik, csak aztán ne sértődj meg a válaszukon...

Lehet önértékelési zavarai lettek, csak mert nekem is az volt amikor a nádszálbarinőim mellett én májdoltos tenyészkancának éreztem magam. Habár az még terhesen volt
Más meg agyonszolizza, sminkeli magát.
Az önértékelési zavar az ilyen

Ne haragudj, de itt egyedül te vagy idióta!
Tudod, amikor egyedül te vagy okos és körülötted mindenki hülye, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy a hiba nem-e a te készülékedben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!