Sorstársak! Bíztatnátok egy kicsit?
Sziasztok! Márciusban volt egy missed ab.-om! Üres petezsák volt csak és hematóma is volt mellette! Elkezdtem vérezni,irány a kórház, ahol két nap várakozás után meg is műtöttek!
Hamar rendbe jöttem és a 2.mensim már meg sem jött! :) most vagyok hat hetes, múlt héten voltam orvosnál aki egyböl felirta az Utrogestant, napi egyet használok, de ilyen korán még nem akart ultrahangozni, mondván még szinte felesleges! Junius 26-ra hivott vissza,akkor leszek 9hetes! De annyira félek hogy megint ugyanugy járok! Szerintetek jövö héten (7hetesen) vissza menjek hogy csináljunk ultrahangot? Aki járt már igy, annak a második terhessége már rendben volt? Annyira rossz érzés hogy csak itthon pihenek hogy minden rendben legyen, közben meg attol rettegek hogy megintcsak nem fejlödik ki a kisbabám :(
A másik hogy mennyire normálisak a petefészek szurkálások? Mert arra emlékszem hogy az elözönél nagyon fájdogált, sürün és erösen, és pont 6-7 hetes voltam mikor el kezdtem vérezni! Ha jövö héten vissza megyek akkor már kell látszódnia szikhólyagnak, embriónak, sőt már szívpulzálásnak is ugye? Köszönöm ha irtok!
Azért lesz probléma mert lehet már túl nagy lesz és nem lesz értékelhető a tarkóredő, ezáltal nem tudnak kockázati számot adni Down-kórra meg stb. :/ Nemtudom, én a helyedben felhívnám és legalább 1 héttel hamarabbra kérném. Nem fogják leharapni a fejed, csak mondd hogy 4 centi volt a baba pénteken.
De jó, nekem még mindig tök lapos a hasam, viszont mintha ki tudnám tapogatni a méhem szeméremcsontom felett ha picit lehajolok :) szóval még eléggé lent van szerintem.
Na megvolt az UH vizsgálat, meglepően nem csúsztak, így nem is kellett várnom szinte :D
48 mm a baba, 12 hetes terhességnek felel meg. 18 mm a BPD-je, van orrcsont 1.5 mm, tarkóredő is szuper 1.2 mm :) meg még ezer érték de talán csak ezek a fontosabbak. Augusztus 16-án kell mennem legközelebb a dokimhoz.
Szóval úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben :D Nagyon boldog vagyok!!!
Jajj de joooo! Gratulálok! Örülök nagyon! A nemét még nem tudták megmondani? Nekem anno a kisfiamnak 100%-ra mondták hogy fiu lesz a 12.heti ultrahangon!
De most nézem a te babád méretei alapján 12 hetesnek felel meg, akkor az én itteni nödokim valamit tényleg nagyon nem jol értékel! CRL:4 cm BPD: 1,4cm! Akkor az én babám is böven tul van már a 9.héten! Kiváncsi vagyok nagyon mit mondanak majd nekem 31-én! Nagyon várom én is! :)
Sajnos nem igazán látták, pont a 2 lába között volt a köldökzsinórja :) de egyik szögből mintha nem látszott volna a fütyije és talántalántalánnn lány, de inkább nem mond semmit :)
Remélem nem csúszol ki az időből. 13 hét 6 napig végzik a 12.heti UH-t, tehát ha most feltételezzük h te is 11-12 hetes vagy, akkor talán éppen jó lesz :) majd írj!!
Na mizu kedves Kérdező?
Én ma voltam központi terhesgondozáson, nem tudtam hogy itt is csinálnak gyors UH-t :) szóval ma is láthattam a babát. BDP: 26,4 mm, AC: 77,3 mm, Fem: 12,4 mm. CRL nincs, de azt mondta hogy kicsivel több mint 8 centi, teljes hossza meg kb 11 centi. Sajnos nem láthattam a babát, csak a legvégén 4D-ben, szegénynek rendesen ufó feje volt! :D 14+6 hetes vagyok mensi alapján, UH szerint kerek 14 hetes voltam, így továbbra is 1 héttel kisebb :) nemét még mindig nem tudjuk.
Neked már kikerekedett a hasad? Nekem még mindig full lapos, pedig mindjárt itt a 4. hónap, tök fura :D
Sziaa! Én is voltam a 12.heti genetikai ultrahangon! Szerencsére minden rendben! 13hetesnek felelek meg (tehát a nödokim egy hetet csuszott csak), nálam: CRL: 71mm, BPD: 20mm, HC: 84mm, AC: 75mm, FEM: 8mm, NT: 1,4mm, NB: 3,3mm! És nálunk sem tudta mgmondani a nemét! Én ugy érzem lány! :) a pocid miatt ne aggodj! A kisfiamnál a 6.honapban is még simán letagadhattam volna hogy babát várok, ezen ne aggodj! Majd a végére lesz, jo nagy :D
Nekem már most nagy van :( én meg ennek nem örülök! A védönö mondta hogy második többedik terhesség ennyire hamarabb látszik, meg már hiztam négy kilot, pedig semmivel nem eszem többet! Meg sajna elviselhetetlen lettem! :( hormonok miatt nem tudom de nagyon kedvetlen és kötekedös vagyok sokszor, nincs kedvem emberekhez! Ez is nagyon :(
De jó, örülök neki! :)
Én ma ismét voltam dokinál, 16 hetes vagyok, szépen fejlődik a baba, habár most nagyon szégyenlős volt, méhembe fúrta az arcát hassal lefelé :D cuki volt. Ki is derült a neme, eddig úgy néz ki, hogy kisfiú!! :)
De jo! Kisfiu! :) én azt szerettem volna elsö babaként és az is lett! Gratulálok! Akkor minden rendben veletek ugye? Még nem érzel mozgásokat? Még én sem, pedig már ugy várom, olyan türelmetlen tudok lenni :) én majd csak szeptember 27-én megyek legközelebbi ultrahangra! Olyan messze van még az is... :)
Majd te is irj ám mindig, ugyis kb egyidöben fogunk szülni, csak kár hogy az ország két másik végében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!