Sorstársak! Bíztatnátok egy kicsit?
Sziasztok! Márciusban volt egy missed ab.-om! Üres petezsák volt csak és hematóma is volt mellette! Elkezdtem vérezni,irány a kórház, ahol két nap várakozás után meg is műtöttek!
Hamar rendbe jöttem és a 2.mensim már meg sem jött! :) most vagyok hat hetes, múlt héten voltam orvosnál aki egyböl felirta az Utrogestant, napi egyet használok, de ilyen korán még nem akart ultrahangozni, mondván még szinte felesleges! Junius 26-ra hivott vissza,akkor leszek 9hetes! De annyira félek hogy megint ugyanugy járok! Szerintetek jövö héten (7hetesen) vissza menjek hogy csináljunk ultrahangot? Aki járt már igy, annak a második terhessége már rendben volt? Annyira rossz érzés hogy csak itthon pihenek hogy minden rendben legyen, közben meg attol rettegek hogy megintcsak nem fejlödik ki a kisbabám :(
A másik hogy mennyire normálisak a petefészek szurkálások? Mert arra emlékszem hogy az elözönél nagyon fájdogált, sürün és erösen, és pont 6-7 hetes voltam mikor el kezdtem vérezni! Ha jövö héten vissza megyek akkor már kell látszódnia szikhólyagnak, embriónak, sőt már szívpulzálásnak is ugye? Köszönöm ha irtok!
Nagyon drukkolok!! Mindenképp írd meg, mi volt!
Én azt hiszem maradok a júl. 5-nél, bár fene tudja.. :)
Én is várom a fejleményeket és szurkolok! Bámulatos a kitartásod és az optimizmusod! :)
#4-es vagyok :)
Sziasztok! Dehogy tüntem el!
Ma voltam, kibirtam a megbeszélteket nagy nehezen! :)
Másfél centiméteres a magzat és már hallottuk a szivhangot! Azt mondta a petezsákom mérete megfelel a kilenc hetes terhességnek, a magzaté viszont csak 6-7 hetesnek felel meg! De ez ugye nem baj? Mert még mindig nem nyugodtam meg teljesen :(
Nagyon örülök a hírednek!! Az utolsóval meg ne foglalkozz... :)
Hát, én akárhogy is nézem, másfél centi az minimum 8 hetes terhességnek felel meg. Még angol oldal is így írja. 1 hét eltérés még bőven belefér, olyan picik. Szerintem minden rendben van! :)))
Nem lehet úgy értette, hogy maga a baba 6-7 hetes? Mensi hozzáadásával már 8-9 hetes. Így stimmel. Előző voltam.
De akárhogy is, van szívhangja, úgyhogy :)))
Jó lesz az, úgy érzem :) Tüneteid visszajöttek, vagy továbbra is enyhék?
Nekem még mindig leszakad a mellem, meg elkezdett dugulni az orrom éjszakánként (olvastam, hogy ez is terhességi tünet lehet, tök érdekes) na meg persze az elmaradhatatlan éjszakai pisilés. Hányinger enyhült, bár picit érzékeny vagyok a húsokra, pedig előző terhességnél imádtam, nem tudtam meglenni nélkülük :D Néha enyhülnek a tünetek, de pár nap után vissza is térnek. Egyébként ma 9+4 hetes vagyok.
Nagyon várom már a július 5-ét, remélem minden rendben lesz és fejlődik szépen. 12. heti UH-ra július 12-re kaptam időpontot, védőnőhöz még nem kerültem, azt mondta hogy elég majd 12. heti UH után, biztos ami biztos az előzmények miatt. Kérdeztem, hogy nem kell kiskönyv a 12. hetire? Azt mondta, nem, elég a TAJ kártya. Érdekesen mennek itt a dolgok, a vérvétel is 12. heti uh után lesz.
Majd te is írd meg a fejleményeket, kíváncsi vagyok rád! :)
Na ismét jelen, voltam a vizsgálaton.
27 mm a pici, mozgott és dobogott a szíve :) De még mindig kisebb mint kéne, de előző ultrahangon is így volt, és azt mondta a dokinő hogy két ultrahang között pont megfelelően fejlődött, így valszeg nincs baj.
Viszont 12. heti genetikai ultrahangot át kell tolnom 1 héttel későbbre pont a méretek miatt, szóval holnap telefonálhatok ezerrel, mert vagy felveszik vagy nem :)
Kicsit megnyugodtam, amikor megműtöttek, 25 mm volt a baba. Talán túl vagyok a kritikus időszakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!