Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bíztatnátok egy kicsit?...

Bíztatnátok egy kicsit? Májusban missed ab volt most pedig van egy pozitiv tesztem?

Figyelt kérdés
Nagyon nem merem elhinni hogy sikerült a baba. Májusban sajnos üres petezsák miatt volt missed ab. Csütörtökön csináltam egy tesztet ami nagyon erős pozitiv lett. Akkot kellett volna megjönnie. Azóta vannak jelek pl sűrűn járok wcre mellérzékenység és borzasztó szagundor. Dokimmal telefonon beszéltem így most szedem a duphastont. Csütörtökön megyek hozzá akkor leszek elméletileg 5hetes. Van esély rá hogy pezezsákon kívül mást is lásson ha okt 25.én volt meg utoljára nov3án volt peteérés. Az a ciklus 10. Napja volt.előtte volt hogy 35 napra jött meg volt hogy 26ra. Nem volt rendszeres.
2015. nov. 22. 14:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Gratulalok :) En ugy gondolom ha eros pozi teszted van es tunetek is vannak nem lesz semmi gond ;) Ahogy leirtad a dokidnal szerintem jo kezekben vagy! Gondolkodj pozitian..majus mar elmult most uj elet van a pociban!!! Boldog babavarast
2015. nov. 22. 14:29
 2/15 anonim ***** válasza:
33%

Gartulalok,én uhy tudom hogy minel "roszabbul vagy" mellerzekenyseg szag érzékenység hanyas undor stb stb...annál erossebb a baba a terhesseged.

Előzőleg én is elveteltem semmi terhességi tunetem nem volt csak a menstruáció kimaradasa.

Jo egészséget kivanok nektek 😃 biztosan eross a hajad hisz azert vannak a tüneteid.

2015. nov. 22. 14:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Júniusban volt műtétem, július végén már pozitívat teszteltem :)

Nagyon féltem, szinte rettegtem, h megismétlődik.

Aztán ahogy teltek a napok, kezdtem bizakodni.

Nekem is jöttek a tünetek, hányinger majd hányás, a munkát is abba kellett hagynom, mert egész nap hánytam, nagyon durva volt, akkor nem is gondoltam a terhességre, minden pillanatom lekötötte a túlélés...

A tünet egy jó dolog, ne aggódj, ezúttal minden rendben lesz! :)

2015. nov. 22. 15:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

5 hetesen még nem fog petezsákon kívül mást látni, ha csak nem előbb történt meg a dolog. Nekem is csak ennyit láttak anno 5 hetesen.

Sajnos én nem voltam ilyen helyzetben, mint te, viszont egyik rokonunk kb. ugyanígy tavasszal járt így, hogy sajnos elment a babájuk és missed ab lett a vége, viszont egy jó fél évre rá ismét sikerült nekik és teljesen rendben ment minden a terhességével, meg is született a kislányuk, aztán rá kicsivel több, mint 2 évre rá a kisfiuk is.

2015. nov. 22. 16:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére én nem voltam ilyen helyzetben, a sajnos-t arra értettem, ami veled történt, meg azokkal, akiknek sajnos ilyen helyzetbe kellett kerülni. Elírtam, bocsi.

Előző voltam.

2015. nov. 22. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Februárban volt missed ab-om, elhalt a baba pár hetesen, műtöttek.

Utána nem védekeztünk, de nem is történt semmi, amíg lelkileg készen nem álltunk rá, utána nem is jött meg, ez volt júliusban. Most 22 hetes vagyok, de még mindig nem teljesen aggodalom mentes, az első 12 hétben kb hetente jártam ultrahangra, mert úgy éreztem, hogy már nem él. Szerencsére jól vesszük a heteket, minden rendben van. De nagyon-nagyon aggódtam, mindenki szerint fölöslegesen, viszont nem tudtam lenyugodni. Nem tudtam aludni, stb. Alapvetően jobb ez a terhesség most, a szervezetem is jobban működik, de teljesen még mindig nem tudtam megnyugodni, Apukája szintén jobban félt mindkettőnket. Most az általános közhangulat jó, és bizakodó, sokat mozog a pici, és minden rendben van. Szurkolok neked :)

2015. nov. 22. 16:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem is májusban volt missed ab.

11 hetes kismama vagyok, és minden a legnagyobb rendben van :)

Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Csak pozitívan :)

2015. nov. 22. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly júliusban volt spontán vetélésem művi vefejezéssel borzalmas volt. Volt szívhang mégis elment a 8.héten. Egy évig nem mertem belevágni újra. Augusztusban jött meg idén utoljára. Nemis hittem el, hogy elsőre összejött, hogy beleegyeztem jöhet. Nagyon féltem az első trimeszterben visszafelé számoltam a napokat. Még apumat is elvesztettem, szóval egy gyász is kijutott...most a 15.héten vagyok és sokkal nyugodtabb vagyok. A 18-20.hetes uht azért várom, az integráltam hamarosan meg lesz. Vettem a 12.héten egy angelsounds szívhangfigyelőt, ezzel behallgatózom és megnyugszom.

Szerintem nehéz nem aggódni, de bizakodni kell. A tünetek nagyon jók, én nem vagyok túl nagy terhestünetes, de az elment babánál semmit nem éreztem. Ez inkább utólag tünt fel.

Gratulálok neked és kívánom, hogy veletek maradjon ez a baba! Én úgy gondolom 2x egymás után nem történhet ugyanaz!

2015. nov. 22. 21:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavaitokat! :-) egy picit megnyugodtam. Majd csak elmúlik ez a kritikus időszak. Szeretném azért élvezni ezt a terhességet. Harmadik babánk lesz és az első kettővel úgy elszaladt az idő hogy nem volt időm kiélvezni a pocakos időszakot. Mégegyszer köszönöm!!!!
2015. nov. 23. 06:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Boldog babavàrást, nyugodt, élvezetes napokat! :)
2015. nov. 23. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!