Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bíztatnátok egy kicsit?...

Bíztatnátok egy kicsit? Májusban missed ab volt most pedig van egy pozitiv tesztem?

Figyelt kérdés
Nagyon nem merem elhinni hogy sikerült a baba. Májusban sajnos üres petezsák miatt volt missed ab. Csütörtökön csináltam egy tesztet ami nagyon erős pozitiv lett. Akkot kellett volna megjönnie. Azóta vannak jelek pl sűrűn járok wcre mellérzékenység és borzasztó szagundor. Dokimmal telefonon beszéltem így most szedem a duphastont. Csütörtökön megyek hozzá akkor leszek elméletileg 5hetes. Van esély rá hogy pezezsákon kívül mást is lásson ha okt 25.én volt meg utoljára nov3án volt peteérés. Az a ciklus 10. Napja volt.előtte volt hogy 35 napra jött meg volt hogy 26ra. Nem volt rendszeres.
2015. nov. 22. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5 évvel ezelőtt, május 7-én volt missd. ab-m, 10 hetesen halt el a babám. Július 19-én erős pozitívat teszteltem. Azóta 4 és fél éves az örökmozgó lánykám, és most várjuk a tesót. :)

Az első 12 hetet persze anno végigrettegtem, de szerencsére semmi probléma nem akadt. :)

25 hkm

2015. nov. 23. 14:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál. Mensi szerint 4+4hetes vagyok és már látszódott 5mmes petezsák. :-) nagyon boldog vagyok!!! Két hét múlva kontroll addigra szívhangnak is kell lennie. Duphastont tovabbra is szednem kell. Annyira örülök hogy már láttunk valamit. Két hét múlva jelentkezem!
2015. nov. 27. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Szuper!:-)
2015. nov. 27. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratula :)))
2015. nov. 28. 06:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál :-) 9mmes a kis drága és szívhangot is hallgattam ♥ 6+4 hetesek vagyunk.
2015. dec. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!