Erdekelne hogy szerintetek jo vagy rosz hogy a lanyom most lesz majusban 2 eves es mar megint terhes vagyok nem korai ez?
Nekem áprilisban volt kettő a fiam, és a terhes lennék, minden bizonnyal megtartanám, mert szerintem nem korai. Ezt mindenki érzi, hogy mikor van itt az ideje a kis tesónak...
Ha el tudjátok látni, és mindketten akarjátok a picurt, én megtartanám a helyedben :D
A fiam 15 hónapos, én pedig 9 hetes várandós vagyok :) Tervezett baba!
Miért tartod korainak? Szerintem ideálus lenne a korkülönbség.
Ha bírni fogod, nem gond.
Én az a típus vagyok, aki megőrülne 2 pici gyerek mellett. Nekem most volt 2 éves a fiam, és egyenlőre nem is tervezek tesót. Nekem az 1 év is kínszenvedés volt otthon. Ha neked nem jelent gondot a két kicsi, akkor hajrá! Később jobb lesz a kis korkülönbség, hidd el! És vannak akik sokkal előbb szülnek tesót!
Nekem kicsit fura, hogy azon gondolkodsz, hogy elvetesd. Nem igazán kívánt gyerek lehet ha ezen gondolkodsz.
Èn a kis korkülömbség híve vagyok, és mindenképpen ilyen kis korkülömbséget akartam. Lányaim köztt 21 hónap van. A legtökéletesebb.
Mikor a kicsi megszületett a nagy még velem volt, minden percet együtt éltünk meg, együtt nevettünk és sírtunk. A picit nem kellett keltegetni, mert anagy oviba kellett volna vinnem vagy délben azért felébreszteni a kicsit, mert a nagyért oda kell érni. A nagy nem érzte, hogy kirekesztett, mert ö oviban van míg én babázok...
Most 4,5éves a nagy a pici lassan 3 éves, és szuper jól eljátszanak. Akár órákra is lekötik egymást. Ha elmegyünk sétálni és utközben találkozok valakivel akivel beszélgetek, nem unják magukat, egymást lekötik. A nagy nagyon sokat segít a kicsinek. Most már együtt bicajozunk, és nagyon élvezem. A kicsi is rengeteg társast tud már játszani, de az érdeklödés ugyan az. A nagy sem tart egy egyszerübb játékot még babásnak.
Hát ezt neked kell tudni h korsi vagy nem!
Én mindig kis korkülönbséget akartam. A "nagy" 14 hónapos, én 31 hetes terhes. Nekünk így jó.
Gyerekeim között 20 hónap van.
Nincs semmi probléma, az első 2-3 hónap elég húzós volt, de már tök jól el vannak együtt ( a pici most 7 hónapos).
Én nem vetetném el a helyedben! Főleg ha csak a korkülönbség miatt gondolkodsz ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!