Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erdekelne hogy szerintetek jo...

Ivettfatima kérdése:

Erdekelne hogy szerintetek jo vagy rosz hogy a lanyom most lesz majusban 2 eves es mar megint terhes vagyok nem korai ez?

Figyelt kérdés
sokat gondolkodtam mar rajta de nem juttok dulore hogy el vetesem vagy meg tartsam .Koszonom valaszotokat :)
2015. ápr. 21. 13:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nekem áprilisban volt kettő a fiam, és a terhes lennék, minden bizonnyal megtartanám, mert szerintem nem korai. Ezt mindenki érzi, hogy mikor van itt az ideje a kis tesónak...

Ha el tudjátok látni, és mindketten akarjátok a picurt, én megtartanám a helyedben :D

2015. ápr. 21. 13:57
 2/22 anonim ***** válasza:

A fiam 15 hónapos, én pedig 9 hetes várandós vagyok :) Tervezett baba!

Miért tartod korainak? Szerintem ideálus lenne a korkülönbség.

2015. ápr. 21. 13:58
 3/22 anonim ***** válasza:
62%

Ha bírni fogod, nem gond.

Én az a típus vagyok, aki megőrülne 2 pici gyerek mellett. Nekem most volt 2 éves a fiam, és egyenlőre nem is tervezek tesót. Nekem az 1 év is kínszenvedés volt otthon. Ha neked nem jelent gondot a két kicsi, akkor hajrá! Később jobb lesz a kis korkülönbség, hidd el! És vannak akik sokkal előbb szülnek tesót!

2015. ápr. 21. 13:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerinted miért korai? Sok családban kicsi a korkülönbség a gyerekek között.
2015. ápr. 21. 13:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit fura, hogy azon gondolkodsz, hogy elvetesd. Nem igazán kívánt gyerek lehet ha ezen gondolkodsz.

Èn a kis korkülömbség híve vagyok, és mindenképpen ilyen kis korkülömbséget akartam. Lányaim köztt 21 hónap van. A legtökéletesebb.

Mikor a kicsi megszületett a nagy még velem volt, minden percet együtt éltünk meg, együtt nevettünk és sírtunk. A picit nem kellett keltegetni, mert anagy oviba kellett volna vinnem vagy délben azért felébreszteni a kicsit, mert a nagyért oda kell érni. A nagy nem érzte, hogy kirekesztett, mert ö oviban van míg én babázok...

Most 4,5éves a nagy a pici lassan 3 éves, és szuper jól eljátszanak. Akár órákra is lekötik egymást. Ha elmegyünk sétálni és utközben találkozok valakivel akivel beszélgetek, nem unják magukat, egymást lekötik. A nagy nagyon sokat segít a kicsinek. Most már együtt bicajozunk, és nagyon élvezem. A kicsi is rengeteg társast tud már játszani, de az érdeklödés ugyan az. A nagy sem tart egy egyszerübb játékot még babásnak.

2015. ápr. 21. 14:04
 6/22 anonim ***** válasza:
2 év 4 hónap van a gyerekeim között. Nekünk nagyon jó így, tök jól elvannak együtt is.
2015. ápr. 21. 14:05
 7/22 anonim ***** válasza:
47%
az én gyerekeim kozt tényleg kicsi a korkulonbség 10 honap és 20 nap... szerintem a 2 év ideális!
2015. ápr. 21. 14:07
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

Hát ezt neked kell tudni h korsi vagy nem!

Én mindig kis korkülönbséget akartam. A "nagy" 14 hónapos, én 31 hetes terhes. Nekünk így jó.

2015. ápr. 21. 14:15
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekeim között 20 hónap van.

Nincs semmi probléma, az első 2-3 hónap elég húzós volt, de már tök jól el vannak együtt ( a pici most 7 hónapos).

Én nem vetetném el a helyedben! Főleg ha csak a korkülönbség miatt gondolkodsz ezen!

2015. ápr. 21. 14:27
 10/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat es nem csak a kor kulombseg lenne az oka hogy el akarom vetetni ! Hazassag elot allok es igy kicsit huzosnak erzem . Azzal nem lenne baj hogy van mert meg tudnank neki adni mindent hisz angliaban elunk Terveimben alt hogy visza megyek dolgozni 2 eve itthon vagyok a gyerekel most majusban lehet volna ra alkalmam hogy be veszik a lanyomat bolcsiba :)
2015. ápr. 21. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!