Erdekelne hogy szerintetek jo vagy rosz hogy a lanyom most lesz majusban 2 eves es mar megint terhes vagyok nem korai ez?
Akkor mi az ok? Ha nem szeretnéd, akkor vetesd el, de ha igen, akkor ne keress indokot!
A házasság neked ok lenne az abortuszra?
És ha itt többség arra szavaz, hogy vetesd el, te elrohansz kikapartatni???
Nem is emlegetném egy lapon a házasságkötést és a gyerekelvetetést! Bocs, de nálam ez nem indok az abortuszra!
Amúgy meg azt csinálsz,amit akarsz! Ha annyira dolgozni akartál,miért nem védekeztél pl.?
Kis korkülönbség miatt elvetetni? Komolyan ezen gondolkodsz?
Az én fiam között 14 hónap van...eszembe sem jutott...
Te komolyan egy anonim oldalon kívánod ezt "mgszavaztatni"? Ha sokan azt írják, korai és vetesd el, meggyőznek? Nem hiszem el, higy 2015-ben nem talász egy olyan fogamzásgátló módszert, ami mellett nem leszel terhes, ha ennyire nem akarsz babát?
Egyébként miért lenne korai? Ha szülés után 1 hónappal terhes lrszel, az korai. Majdnem 3 év lesz a gyerekeid között.
" Ne haragudj a cinizmusért... de marha jó kezdet egy házassághoz elvetetni a közös gyereket o.O"
Lehet azért akarja elvetetni, mert nem az apukával készül házasságra...
Amúgy mi ez a mosoly-jel egy ilyen jellegű kérdésnél???
Elvetessem vagy ne?? :-)
csak én nem értem? épp készültök összeházasodni, gondolom, mert szeretitek egymást. erre még közös gyereketek is lenne. így túl idilli lenne a családi élet, vagy mi???
vagy kicsit félrekacsintgattál és nem a kedves apához mész hozzá?
te már 5 hónapja is terhes voltál:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ezért nem kell felhasználónév alatt kamuzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!