Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erdekelne hogy szerintetek jo...

Ivettfatima kérdése:

Erdekelne hogy szerintetek jo vagy rosz hogy a lanyom most lesz majusban 2 eves es mar megint terhes vagyok nem korai ez?

Figyelt kérdés
sokat gondolkodtam mar rajta de nem juttok dulore hogy el vetesem vagy meg tartsam .Koszonom valaszotokat :)
2015. ápr. 21. 13:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Akkor mi az ok? Ha nem szeretnéd, akkor vetesd el, de ha igen, akkor ne keress indokot!

A házasság neked ok lenne az abortuszra?

2015. ápr. 21. 14:42
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Ne haragudj a cinizmusért... de marha jó kezdet egy házassághoz elvetetni a közös gyereket o.O
2015. ápr. 21. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

És ha itt többség arra szavaz, hogy vetesd el, te elrohansz kikapartatni???

Nem is emlegetném egy lapon a házasságkötést és a gyerekelvetetést! Bocs, de nálam ez nem indok az abortuszra!

Amúgy meg azt csinálsz,amit akarsz! Ha annyira dolgozni akartál,miért nem védekeztél pl.?

2015. ápr. 21. 14:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kis korkülönbség miatt elvetetni? Komolyan ezen gondolkodsz?

Az én fiam között 14 hónap van...eszembe sem jutott...

2015. ápr. 21. 15:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan egy anonim oldalon kívánod ezt "mgszavaztatni"? Ha sokan azt írják, korai és vetesd el, meggyőznek? Nem hiszem el, higy 2015-ben nem talász egy olyan fogamzásgátló módszert, ami mellett nem leszel terhes, ha ennyire nem akarsz babát?

Egyébként miért lenne korai? Ha szülés után 1 hónappal terhes lrszel, az korai. Majdnem 3 év lesz a gyerekeid között.

2015. ápr. 21. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

" Ne haragudj a cinizmusért... de marha jó kezdet egy házassághoz elvetetni a közös gyereket o.O"

Lehet azért akarja elvetetni, mert nem az apukával készül házasságra...

Amúgy mi ez a mosoly-jel egy ilyen jellegű kérdésnél???

Elvetessem vagy ne?? :-)

2015. ápr. 21. 15:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

csak én nem értem? épp készültök összeházasodni, gondolom, mert szeretitek egymást. erre még közös gyereketek is lenne. így túl idilli lenne a családi élet, vagy mi???

vagy kicsit félrekacsintgattál és nem a kedves apához mész hozzá?

2015. ápr. 21. 15:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

te már 5 hónapja is terhes voltál:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

ezért nem kell felhasználónév alatt kamuzni..

[link]

2015. ápr. 21. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 21. 16:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
ja, lehet. és ott még férje is volt. Lehet lett közbe gyerek a szomszédtól, ezért a férj elvált. most meg elvenné megint valaki, de sajna megint félreq.. valakivel és jön a második. Akivel amúgy már minimum 6 hónapos terhes, de most lehet, hogy el kéne vetetni mert lebukik :D
2015. ápr. 21. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!