Sorstársak! Bíztatnátok egy kicsit?
Sziasztok! Márciusban volt egy missed ab.-om! Üres petezsák volt csak és hematóma is volt mellette! Elkezdtem vérezni,irány a kórház, ahol két nap várakozás után meg is műtöttek!
Hamar rendbe jöttem és a 2.mensim már meg sem jött! :) most vagyok hat hetes, múlt héten voltam orvosnál aki egyböl felirta az Utrogestant, napi egyet használok, de ilyen korán még nem akart ultrahangozni, mondván még szinte felesleges! Junius 26-ra hivott vissza,akkor leszek 9hetes! De annyira félek hogy megint ugyanugy járok! Szerintetek jövö héten (7hetesen) vissza menjek hogy csináljunk ultrahangot? Aki járt már igy, annak a második terhessége már rendben volt? Annyira rossz érzés hogy csak itthon pihenek hogy minden rendben legyen, közben meg attol rettegek hogy megintcsak nem fejlödik ki a kisbabám :(
A másik hogy mennyire normálisak a petefészek szurkálások? Mert arra emlékszem hogy az elözönél nagyon fájdogált, sürün és erösen, és pont 6-7 hetes voltam mikor el kezdtem vérezni! Ha jövö héten vissza megyek akkor már kell látszódnia szikhólyagnak, embriónak, sőt már szívpulzálásnak is ugye? Köszönöm ha irtok!
Nekem januarban volt missed ab-om es most ugy nezz ki hogy sikerult a baba. Mivel nem elso vetelesem a pozi teszt utan rogton kell menjek a dokihoz hogy vegyenek vert hogy lassak hogy alakul a hcg es a progeszteron szintem.
En azt tanacsolom neked elsosorban hogy probalj megnyugodni es ha nem verzel es nincsenek eros fajdalmaid varj majdnem a 8ik hetig es akkor menj uh-ra. Akkor mar kell lasanak mindent es szivhang is kene hogy legyen.
Sok sikert es boldogsagot kivanok a picihez!
11es vagyok, koszonom szepen :) En kulfoldon elek es itt nem irjak fel az Utrot csak ha az b8ztosan szukseges, annak ellenere sem hogy tobbszoros vetelo vagyok :(
Ez van, remelem most nem lesz baj es sikerul megszulnom a babankat.
Kerdezo majd jellentkezz hogy hogy vagytok a babadal!
6-os jelentkezik.
Megvolt a 7. heti vizsgálat, a terhesség 6 hetesnek felel meg, 3 mm volt az embrió ülőmagassága. Petezsákot és szikhólyagot nem mérte a dokinő. Kaptam progeszteront én is - pedig direkt rákérdeztem missed ab utáni kontrollon hogy kell-e valami progeszterontámogatás pozitív teszt után és azt mondták hogy nem szükséges... valami idős doktorbácsi volt ott. :(
Hát nemtudom, én kicsit el vagyok keseredve hogy ennyire le van maradva...
Na a tegnapi alvás után megnyugodtam, nagyon sokat olvastam, és 6-7 között 2-4 mm CRL teljesen normális :) főleg ha van szívverése, mert az volt. Nekem is pont június 26-án kell visszamennem, egyrészt mert el fog fogyni a bogyó, másrészt rá akar nézni, akkor leszek 9+4 hetes. Hát, fájnak rendesen a cickóim :))) van kis hasmenésem, hányingerem, de nem olyan vészesek. Meg ha olyan kaját eszek, brutális gyomorsavat csinál, de amióta odafigyelek, az sincsen már. Nekem is van mindenféle ételundor, főleg édességek téren :)
Most ismét bizakodó vagyok. Te mész 7. héten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!