Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalnátok 45évesen első...

Vállalnátok 45évesen első gyermeket?

Figyelt kérdés
Sziasztok 19évesen férjhez mentem egészen 39éves koromig férjnél voltam,viszont nem lehetett az akkori férjemtől sehogyan! Örökbe fogadtunk egy gyönyörű kislányt akit sajátomként szeretek az én kis angyalom,így nem is agyaltunk tovább a közős gyermeken elfogadtuk idővel hogy nem lehet persze ez az örökbe fogadott kislányom miatt sikerült higy elfogadjuk,nos elváltunk azóta van egy párom immár 2éve sokkal fiatalabb nálam,eljegyzett nemsokára lesz az esküvőnk és feljőtt a gyerektéma általa mert neki még nincsen és megprobáltuk:) hosszan át gondolva mindent tőbb honapig gondolkodtam hogy érdemes lenne e megprobálni ennyi idősen? Mérlegeltem rengeteg mindent és arra a döntésre jutottunk hogy igen,és első hónapban megfogant a picink moat vagyok 10+6napos szerintettek is jogosan ítélnek el 20-30 éves anyukák hogy nekem már MINEK? Megalázó érzés hogy mutogatnak rám és a hátam mögött beszélgetnek erről ha meglátnak,és megszólitanak,csunyát mondanak rám,bántanak ahol tudnak szavakkal,olyan rossz minden nap hogy ezeket hallom bárhova is megyek hogy nem vagyok már boldog kismama vagyis helyesbitek nagyon elszomoritanak ezáltal rám teszik ezt a sok szorongást,sirást és nem a terhességemre gondolok hanem arra vajon igazuk van? És még 1000kérdés bennem van,pedig jól tartott,csinos,egészséges kismama vagyok aki csak boldog akar lenni,nemtudom már mit szoljak ehhez az egészhez
2018. ápr. 15. 20:17
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
68%

Én nem vállalnám. De ettől még te megteheted.

Elég idős vagy már ahhoz hogy észrevedd, (bár lehet te szerencsésebb környezetben éltél, mintsem hogy ezzel szembesülj) hogy a világon kb. Semmit nem tudsz úgy csinálni hogy azt mindenki helyeselje. A választott hajszíntől, ruhán át, az étkezésig akármit ha csinálsz vagy nem csinálsz akkor valaki ferde szemmel fog rád nézni. És a legtöbb ember nem tapintatos és elég undorító módon kifejezésre is fogja juttatni a nemtetszését.

Én soha rosszat nem mondok senkire, de ha az utcán látni foglak, bizony arra fogok gondolni hogy ez a nő baromi bátor és hogy vajon átgondolta-e hogy a gyereke nem sokaig fogja élvezni a társaságát. Persze kívánom hogy élj 100 évet minimum de 70-80 évesen már nagymamának is akadályoztatva leszel. Nem tudsz úgy segíteni a gyerekednek vagy részt venni ahogy szeretnél stb.

2018. ápr. 16. 10:16
 42/50 anonim ***** válasza:
31%

Önző vagy, mert neked nem számít, hogy a gyereked 18-20 évesen, ahelyett, hogy önmagával foglalkozhatna vagy felfedezhetné magának a világot, majd a betegágyadnál álldogálhat, izgulhat azért, hogy életben leszel-e még másnap is stb. (tudom, végigcsináltam, pedig fiatalabb szüleim vannak)

Arról nem is beszélek, mennyire tudod majd a gyereked igényeit kielégíteni (mint szülő-partner), amikor 10-15 éves lesz. Gondolom, majd azt mondod neki, amit más, ideálisnál idősebb (de nálad azért fiatalabb) szülők mondanak: "tőlem ezt ne várd, ehhez én már öreg vagyok" - és megnyugtatod magad azzal, hogy anyagilag mindent megadtál neki (de ha rendben lesz az értékrendje, akkor ez kevés lesz, mert te kellenél majd neki, aki már nem lehetsz az, akire szüksége lenne adott helyzetben)

2018. ápr. 16. 12:16
 43/50 anonim ***** válasza:
49%

Atya Úr Isten.mi folyik itt...

A hölgy nem a karrierje vagy bármi fontisabb dolog miatt nem szült hanem mert nem lehetett!!!!

De most már lehet babája,azért ne élje át a világ legnagyobb csodáját mert a társadalomnak ez nem tetszik?

Hát ki nem szarja le?!

Amúgy meg ez a sok halálmadár akik már temetik az embert 60évesen...

Ne idegesítsetek már!

Miért ne élhetne 80évesen is baj nélkül???

Pff...

Kedves kérdező!

Kérlek ne foglalkozz senkivel!

Ahogy írtad Istentől kaptad azt a kis csodát aki nől benned,fogadd el és lgyetek csodás boldog család!

2018. ápr. 16. 13:45
 44/50 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vállalnék ennyi idősen, de mivel ti már belevágtatok, ez a kérdés igazából felesleges. Ti így döntöttetek, bízzunk benne hogy a kapcsolatotok stabil, hogy mindketten sokáig egészségesek lesztek, és hogy úgy általában minden rendben lesz.
2018. ápr. 16. 14:12
 45/50 anonim ***** válasza:
73%

Szomorú hogy az összes mocskolódó "suttyózós" proli válasz 100%-on van aki meg normális hangnemet ütött meg az 0%....

Kérdező rossz helyre jöttél tanácsért.

Mondom ezt úgy hogy én már nem szülnék ennyi idősen, de eszembe nem lenne ilyen hangnemet megejteni mint a "kedves" 61% meg fajtája.

A legjobbakat kívánom.

2018. ápr. 16. 15:21
 46/50 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó, olvastad te a kérdező válaszait?

Nem akar a sok cigánnyal egy teremben ülni, nehogy megfulladjon a bűztől, leigénytelenez másokat, lenézi a súlyfelesleggel rendelkezőket, kijelenti, hogy lekörözi a húszéveseket egészségben és kinézetben, ráadásul azt hiszi 30nak néz ki 45 éves létére. Az írásképe, ahogy fogalmaz és amit ír egyaránt visszataszító már az elejétől. Eljátssza, hogy oknélkül utálják, mikor ő csak a körülmények áldozata, pedig nagyon nem.

Feltett egy álönbizalomhiányos kérdést, hogy gyűjtsön pár hízelgő, segítőszándékú embert, majd mikor nem érte el a kívánt hatást, fényezte saját magát és becsmérelt másokat.

Szerintem a környezetének is gyorsan lejött, milyen ember, ezért támadják, a kései szülés pedig csak egy gyenge pont, hogy mélyre vigyék a találatot, ha már a megjelenésébe nem tudnak belekötni.

2018. ápr. 16. 20:47
 47/50 anonim ***** válasza:

Utolsó, Neked ha nem inged nem veszed magadra. Tehát: ha Te egy igényes tip top 20on éves kismama vagy/voltál akkor nem rólad szól a story, ettől függetlenül az irigység még létező jelenség, és bizony sok nő néz ki jobban mint a tőle fiatalabbak.

Nem ismerem a kérdezőt, de azt tudom ha valami irtó unszimpi ember lenne számomra, akkor sem kiáltanék oda neki hogy "ott a nagymama" mikor ő épp várandós, mert ez sutyerák gettós cigó szint. Ha feléjük meg ezek ülnek SZTK-ba (nem tudni hol él a kérdező) én is mennék inkább magánba....ahogy amúgy sok más ember is megy, csak az "normális" körülmények között nem bűn.

Azt meg alapjáraton eltudom képzelni hogy a sok "életemfőművehogy20évesenszültem" típusú egybites belemar BÁRKIBE aki később vállal gyereket, mert sok ember sajnos ilyen. Persze hogy rosszul esik Neki. Nekem is fájna ha a helyében lennék valami oknál fogva.

2018. ápr. 17. 07:45
 48/50 anonim ***** válasza:
52%
47 oké te valamiért szimpatizálni kezdtél vele (sosem értettem hogy amikor valaki eleve úgy ír ahogy 46 tökéletesen megfogalmazta: nagyképűen, azzal hogy lehet szimpatizálni de lelked rajta), attól még nagyon gáz dolgokat írt. Ő nézi le a fiatalabb kismamákat irigységből, ezért bizonygatja ilyen hosszadalmasan hogy ő mennyivel tutibb kismama. Ez qrva gyerekes.
2018. ápr. 17. 08:02
 49/50 anonim ***** válasza:
38%

Senkivel nem szimpatizálok (ismeretlennel eleve hogy is lehetne), csak nem tételezek fel róla egyből minden rosszat, esek neki és suttyózom le :) Na de látom meg is kaptam érte a kijáró 0%-ot hisz ezen az oldalon ez a módi :)

További jó suttyózást.

2018. ápr. 17. 08:55
 50/50 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, te azt beveszed, hogy valaki odakiabál, hogy ott a nagymama? Szerintem a story ki van színezve. Amúgy bántani tényleg nem kell. Én nem vállalnék ilyen korban gyereket, de eszembe sem jutna a szomszéd nőt leszólni, aki 43 éves és együtt tologatjuk a babakocsit. Ha pedig teljes egészében így igaz a történet, akkor csak annyit mondok, hogy lépjen túl rajta a kérdező.
2018. ápr. 17. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!