Vállalnátok 45évesen első gyermeket?
Természetesen nincs igazuk a beszólogatóknak, mert ez magánügy, csak a ti életetek, nektek kell dönteni róla.
De azt kérdezted, ÉN vállalnám-e: egyértelműen nem - akárhányadikat sem. (35 évesen sem vállaltam már - elkezdtem számolgatni: hány éves lennék, mire a gyerek iskolába megy, középiskolás lesz, leérettségizik, esetleg egyetemre megy, saját lábára áll stb.) Szerintem önző és felelőtlen döntés (de ne legyen igazam, és nagyon sok erőt és boldogságot kívánok.)
Ha az életem nem úgy alakul hogy gyerekem legyen ilyen idős koromra, akkor beletörődök és elfogadom, teljes életet lehet anélkül is élni hogy kibabrálj egy gyerekkel akinek az általános iskolás ballagásán majd 60 éves leszel. Te érzed ennek a súlyát?
A hirtelen halál meg betegségre csak annyit reagálnék, hogy persze hogy nem tudni előre egy balesetet se, egy betegséget se, senki nem akar idő előtt meghalni, de arra alapozni sem szabadna 45-46 évesen hogy te majd élsz 80 évig mert fitnessz lédy vagy! Mindenki tud olyanról aki meghalt 45 évesen váratlanul, meg olyanról is aki 100 évesen. Egyikre se lehet készülni, de én bizony 45 évesen a rosszabbikra gondolnék és nem vállalnék már gyereket. Elsőt meg főleg nem.
61%-os te nem unod még magad te szerencsétlen??
Komolyan szánalmas, hogy az összes oldalt eddig kvázi te szemetelted tele a gyűlölködős mocskolódásaiddal. Egyszer leírtad a véleményed, ahogy más is. Nem volt elég? Szerinted nem fogta fel a kérdező elsőre, hogy te így vélekedsz a témáról?
Valami megkeseredett szerencsétlenség lehetsz ezzel a habzó szájjal, meg a sok mocsokkal ami belőled árad, csak sajnálni tudlak.
Most meg már igazán lelőhetnéd magad..."lédy" :D
Magánkórházban igenytelen kismamák?
Fittnessbajnokként nagymamakorúnak néznek a babaruha nézés közben?
Stb.
Ejj de fura lehetsz....ki tudja ebből a sok katyvaszból mi igaz.
10 het babaruha nezegetes ?
Aha kicsit tul korai
Úgy utálom, mikor idősebbek azzal jönnek, hogy nem is néznek ki annyinak, mint a koruk, ezért úgy kellene kezelni őket, mint a fiatalokat.
Általában ezt a 40es pasik játsszák be a húszéves lányoknál.
Attól, hogy jól tartod magad, még egy idős anyuka leszel. Tökmindegy mennyinek nézel ki, nem fogsz tovább élni. Nem a kinézeted miatt váltasz ki ellenszenvet, hanem a korod miatt. És valószínűleg az iqd miatt is, ha nem tudod megkülönböztetni a kettőt.
Jó lenne, ha el tudnád fogadni, hogy öregszel, így bőven középkorúan már nem ártana. Anyuka lehetsz, az orvostudomány szinte határtalan manapság, de ettől még nem leszel abban a korban, amiben ideális szülni.
60as nő is szül, de 40 felett most sem elfogadott.
Egyébként 2 hónapja halt meg egy 26 éves barátom apja minden előzmény nélkül, az anyja 74 éves.. kb 60nak néznek/néztek csak ki.
Hiába tartod magad fitten, hiába öltözöl ki, nem leszel fiatalabb attól, hogy annak látszol, esetleg pár évvel tovább fogsz élni, de már jóideje romlik az életminőséged és ez csak egyre gyorsabb és egyre súlyosabb lesz. Jobb már soha.
Gondolom feltűnt, hogy régen a fitnessversenyi időkhöz képest már közel sem vagy azon a szinten.
Egyébként a válaszaid alapján a jellemed miatt is megszólhatnak, igazi suttyó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!