Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalnátok 45évesen első...

Vállalnátok 45évesen első gyermeket?

Figyelt kérdés
Sziasztok 19évesen férjhez mentem egészen 39éves koromig férjnél voltam,viszont nem lehetett az akkori férjemtől sehogyan! Örökbe fogadtunk egy gyönyörű kislányt akit sajátomként szeretek az én kis angyalom,így nem is agyaltunk tovább a közős gyermeken elfogadtuk idővel hogy nem lehet persze ez az örökbe fogadott kislányom miatt sikerült higy elfogadjuk,nos elváltunk azóta van egy párom immár 2éve sokkal fiatalabb nálam,eljegyzett nemsokára lesz az esküvőnk és feljőtt a gyerektéma általa mert neki még nincsen és megprobáltuk:) hosszan át gondolva mindent tőbb honapig gondolkodtam hogy érdemes lenne e megprobálni ennyi idősen? Mérlegeltem rengeteg mindent és arra a döntésre jutottunk hogy igen,és első hónapban megfogant a picink moat vagyok 10+6napos szerintettek is jogosan ítélnek el 20-30 éves anyukák hogy nekem már MINEK? Megalázó érzés hogy mutogatnak rám és a hátam mögött beszélgetnek erről ha meglátnak,és megszólitanak,csunyát mondanak rám,bántanak ahol tudnak szavakkal,olyan rossz minden nap hogy ezeket hallom bárhova is megyek hogy nem vagyok már boldog kismama vagyis helyesbitek nagyon elszomoritanak ezáltal rám teszik ezt a sok szorongást,sirást és nem a terhességemre gondolok hanem arra vajon igazuk van? És még 1000kérdés bennem van,pedig jól tartott,csinos,egészséges kismama vagyok aki csak boldog akar lenni,nemtudom már mit szoljak ehhez az egészhez
2018. ápr. 15. 20:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
16%
Én nekem az ilyen nagymama korú nőkről mindig az jut eszembe, hogy biztos klimax közben összehozott neki egy gyereket a pasija, mert lehet hogy facér, de él hal még a fa.szér ennyi idősen is. Sajna ez az első gondolatom az ilyen nőkről, ez van de vállalom 0.o
2018. ápr. 16. 08:22
 32/50 A kérdező kommentje:
Az meg hogy 46évesen elvitte a nagynénédet az áttét sajnálom de ez nem bizknyitja azt hogy engem is elfig vagy bárki mást,egy 20éve sis ugyanannyira félhet ahogyan énmert bármikor eluthetik barmikor vagy csak 45ev felett vannak betegsegek? Hat nem. Kivizsgalasokra jarok mint irtam kiderulne ha lenne valami bajomegy ilyet nem simerek a kornyezetemben ahol ne eltek volna meg a 70évet,de olyat ismerek hogy egy fiatal not 20évesen várandosan leszurtak nem is olyan régen 2017ben pontosan,és rengeteg olyat hogy aztobalesetben fiatalok elhunytak,mar az a ritka halaleset amikor valakit a betegseg visz el legalabb is itt nalunk errefelé ritka,pl most volt egy fiatal nővel beszelgettem akinek nem lehet gyermeke sehogysem a férje miatt és mégsem hagyja el őt ugyanez voltam én is a férjem miatt nem lehetett gyermekem fiatal koromban de mégsem hagytam el,ez a fiatal lány is ugyanezt fogja vegig csinalni mint en a férje miatt nem lehet gyereke majd talan ha elvalnak 5.10.15.20ev mulva es uj kapcsolatot kezd abbol lehet majd csak gyereke de addigra mar o is 45eves lesz,nem szép az élet nem mindenkinek adatik meg hogy 20évesen gyermeke legyen ahogy nektek ti nagyon szerencsesek vagytok es gratulalok nektek hogy ti meg latni fogjatok az unokaitokat felnoni,ez nem mindenkinek adatik meg!ez a szomoru igazsag. Ugy latom van par 40es kismama itt es nekik erot egeszseget es minden jot kivanok!es problemamentes terhesseget és szülést! Egy gyermek isten ajándéka és én csak most kaptam meg ezt a várva várt ajándékot,kaptam itt is hideget meleget egyaránt de rosszabbra szamitottam koszonom hogy legalabb reagaltattok a bejegyzesemre es velemenyeztetek
2018. ápr. 16. 08:30
 33/50 anonim ***** válasza:
77%

Természetesen nincs igazuk a beszólogatóknak, mert ez magánügy, csak a ti életetek, nektek kell dönteni róla.

De azt kérdezted, ÉN vállalnám-e: egyértelműen nem - akárhányadikat sem. (35 évesen sem vállaltam már - elkezdtem számolgatni: hány éves lennék, mire a gyerek iskolába megy, középiskolás lesz, leérettségizik, esetleg egyetemre megy, saját lábára áll stb.) Szerintem önző és felelőtlen döntés (de ne legyen igazam, és nagyon sok erőt és boldogságot kívánok.)

2018. ápr. 16. 08:31
 34/50 anonim ***** válasza:
59%

Ha az életem nem úgy alakul hogy gyerekem legyen ilyen idős koromra, akkor beletörődök és elfogadom, teljes életet lehet anélkül is élni hogy kibabrálj egy gyerekkel akinek az általános iskolás ballagásán majd 60 éves leszel. Te érzed ennek a súlyát?

A hirtelen halál meg betegségre csak annyit reagálnék, hogy persze hogy nem tudni előre egy balesetet se, egy betegséget se, senki nem akar idő előtt meghalni, de arra alapozni sem szabadna 45-46 évesen hogy te majd élsz 80 évig mert fitnessz lédy vagy! Mindenki tud olyanról aki meghalt 45 évesen váratlanul, meg olyanról is aki 100 évesen. Egyikre se lehet készülni, de én bizony 45 évesen a rosszabbikra gondolnék és nem vállalnék már gyereket. Elsőt meg főleg nem.

2018. ápr. 16. 08:37
 35/50 anonim ***** válasza:
67%
A magánklinikákra igen jellemző, hogy koszos körmű, zsíros hajú igénytelen kismamák járnak. Ne fárassz már. Azt se hiszem el, hogy fiatal anyukáknál te téma lennél, van jobb dolguk is. A te döntésed, ne foglalkozz mással.
2018. ápr. 16. 08:43
 36/50 anonim ***** válasza:
31%

61%-os te nem unod még magad te szerencsétlen??

Komolyan szánalmas, hogy az összes oldalt eddig kvázi te szemetelted tele a gyűlölködős mocskolódásaiddal. Egyszer leírtad a véleményed, ahogy más is. Nem volt elég? Szerinted nem fogta fel a kérdező elsőre, hogy te így vélekedsz a témáról?

Valami megkeseredett szerencsétlenség lehetsz ezzel a habzó szájjal, meg a sok mocsokkal ami belőled árad, csak sajnálni tudlak.

Most meg már igazán lelőhetnéd magad..."lédy" :D

2018. ápr. 16. 09:05
 37/50 anonim ***** válasza:
38%

Magánkórházban igenytelen kismamák?

Fittnessbajnokként nagymamakorúnak néznek a babaruha nézés közben?

Stb.

Ejj de fura lehetsz....ki tudja ebből a sok katyvaszból mi igaz.

2018. ápr. 16. 09:48
 38/50 anonim ***** válasza:
6%

10 het babaruha nezegetes ?

Aha kicsit tul korai

2018. ápr. 16. 09:50
 39/50 anonim ***** válasza:
64%

Úgy utálom, mikor idősebbek azzal jönnek, hogy nem is néznek ki annyinak, mint a koruk, ezért úgy kellene kezelni őket, mint a fiatalokat.

Általában ezt a 40es pasik játsszák be a húszéves lányoknál.

Attól, hogy jól tartod magad, még egy idős anyuka leszel. Tökmindegy mennyinek nézel ki, nem fogsz tovább élni. Nem a kinézeted miatt váltasz ki ellenszenvet, hanem a korod miatt. És valószínűleg az iqd miatt is, ha nem tudod megkülönböztetni a kettőt.

Jó lenne, ha el tudnád fogadni, hogy öregszel, így bőven középkorúan már nem ártana. Anyuka lehetsz, az orvostudomány szinte határtalan manapság, de ettől még nem leszel abban a korban, amiben ideális szülni.

60as nő is szül, de 40 felett most sem elfogadott.

Egyébként 2 hónapja halt meg egy 26 éves barátom apja minden előzmény nélkül, az anyja 74 éves.. kb 60nak néznek/néztek csak ki.

Hiába tartod magad fitten, hiába öltözöl ki, nem leszel fiatalabb attól, hogy annak látszol, esetleg pár évvel tovább fogsz élni, de már jóideje romlik az életminőséged és ez csak egyre gyorsabb és egyre súlyosabb lesz. Jobb már soha.

Gondolom feltűnt, hogy régen a fitnessversenyi időkhöz képest már közel sem vagy azon a szinten.

Egyébként a válaszaid alapján a jellemed miatt is megszólhatnak, igazi suttyó vagy.

2018. ápr. 16. 09:54
 40/50 anonim ***** válasza:
67%
Tele van ellentmondással az egész.... te csak vállveregetést vársz meg dícséretet, hogy ez igen ennyi idősen is bombázò kismama mindenkinek ilyennek kéne lennie és ròlad venni pèldát! Nem szeretnélek bàntani nem azért írtam és különben sem az én gyermekem. Viszont ne várd senkitől, hogy ujjongjon. Részemről pedig soha nem vállalnék ilyen korban. De neked hajrá és hosszú egészséges életet kívánok neked!
2018. ápr. 16. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!