Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalnátok 45évesen első...

Vállalnátok 45évesen első gyermeket?

Figyelt kérdés
Sziasztok 19évesen férjhez mentem egészen 39éves koromig férjnél voltam,viszont nem lehetett az akkori férjemtől sehogyan! Örökbe fogadtunk egy gyönyörű kislányt akit sajátomként szeretek az én kis angyalom,így nem is agyaltunk tovább a közős gyermeken elfogadtuk idővel hogy nem lehet persze ez az örökbe fogadott kislányom miatt sikerült higy elfogadjuk,nos elváltunk azóta van egy párom immár 2éve sokkal fiatalabb nálam,eljegyzett nemsokára lesz az esküvőnk és feljőtt a gyerektéma általa mert neki még nincsen és megprobáltuk:) hosszan át gondolva mindent tőbb honapig gondolkodtam hogy érdemes lenne e megprobálni ennyi idősen? Mérlegeltem rengeteg mindent és arra a döntésre jutottunk hogy igen,és első hónapban megfogant a picink moat vagyok 10+6napos szerintettek is jogosan ítélnek el 20-30 éves anyukák hogy nekem már MINEK? Megalázó érzés hogy mutogatnak rám és a hátam mögött beszélgetnek erről ha meglátnak,és megszólitanak,csunyát mondanak rám,bántanak ahol tudnak szavakkal,olyan rossz minden nap hogy ezeket hallom bárhova is megyek hogy nem vagyok már boldog kismama vagyis helyesbitek nagyon elszomoritanak ezáltal rám teszik ezt a sok szorongást,sirást és nem a terhességemre gondolok hanem arra vajon igazuk van? És még 1000kérdés bennem van,pedig jól tartott,csinos,egészséges kismama vagyok aki csak boldog akar lenni,nemtudom már mit szoljak ehhez az egészhez
2018. ápr. 15. 20:17
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:

Anyagi helyzetünk tökéletes,nagy ház szép

kocsi mindenünk meg van tehát ez adott szerencsére,vállalkozok vagyunk a vőlegényemmel mindketten.bocsánat a helyesírásí hibákért

2018. ápr. 15. 20:20
 2/50 anonim ***** válasza:
85%
24 évesen szültem,de a te helyedben leszarnék minden károgót és örülnék a babának.Teljesen érthető,hogy bevállaltad,és hogy nagyon örülsz neki. A mai világban idősebb korban szülni sem kirívó.Olvasd el Fejős Éva Bébibumm c . könyvét.Ő 49 évesen szült,saját tapasztalatait,élményeit írja le.Legyetek boldogok,egészségesek ezt kívánom.
2018. ápr. 15. 20:28
 3/50 anonim ***** válasza:
98%
Én nem, de ez én vagyok. Manapság kitolódtak a dolgok a nőknél is, 30 az új 20, 40 az új 30 és így tovább.. nem feltétlen értek ezzel egyet, de ujjal semmiképp sem mutogatnék, mert volt gyerekszobám. Nekem azzal nem tesz rosszat senki ha idősödve vállal gyereket, szóval élni és élni hagyni a jelmondatom.
2018. ápr. 15. 20:31
 4/50 anonim ***** válasza:
32%

Nem!

(a sok körítés lényegtelen-19 évesen, új barát stb.)

A mostani tény számít, az hogy 45 vagy. Felelőtlenség. És ha lepontozzák ezt ha nem, már nagymamának kéne lenned, ez nem egészséges, minden életkornak megvan a maga feladata, és 45 évesen friss anyának lenni nem az!

2018. ápr. 15. 20:31
 5/50 anonim ***** válasza:
93%

Nézd, két saját kisgyermek édesanyjaként azt mondom neked, hogy a gyermeknél nincs nagyobb kincs, hát ha az a gyermek még saját is, aki a te testedben fejlődött, te adtál életet neki, te tápláltad ideális esetben szintén a testedből...ez az egész egy csoda! És igen, bevállalnám, legyek akármennyi idős, mert ezt a csodát át kell élnie annak, aki vágyik rá. Teszek magasról ilyen esetben a realitásra!

Te esélyt kaptál erre, naná, hogy vállalod, és természetes, hogy boldog szeretnél lenni. Aki emiatt bunkózik, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Kérlek, ne foglalkozz senkivel csak a babáddal, a már meglévő gyermekeddel, a pároddal, és legfőképp magaddal. Törekedj arra, hogy legyen ez egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott és nagyon egészséges várandósság!

Szval röviden, én is vállaltam volna a helyedben a babát, ő a te (másik) csodád. A legjobbakat kívánom!

2018. ápr. 15. 20:32
 6/50 anonim ***** válasza:
28%

Már lehet hogy a gyereked 15. évet se éled meg. Döntsd el te mennyire volt ez jó ötlet.

Az biztos hogy én nem nézlek le emiatt, mert közöm sincs hozzá meg nem is érdekel.

De a véleményem nekem is az hogy ez nem egészséges szituáció. Az élet meg nem attól lesz tehát valakinek lesz egy utódja, szerintem. Mivel már terhes vagy ezért még tökéletes mindegy ki mit mond nem!?

2018. ápr. 15. 20:37
 7/50 anonim ***** válasza:
85%
Senkinek nincs köze hozzá. Ne törödj velük!A korod sem tartozik másra. Fantasztikus, hogy saját babátok lesz!! Én 40-es kismama vagyok 4.babát várom és pont mondta az orvosom, hogy az összes labor eredményem stb. vetekedik a 20évesekkel. Mindenki más, van aki már 30 évesen problémákkal küszködik van akinek 40 évesen sincs semmi baja.Dokim szerint manapság minden 5.pár meddő sajnos. Szerintem inkább légy nagyon boldog, hogy ilyen korban elsőre megfogant a Ti kis ajándékotok!
2018. ápr. 15. 20:38
 8/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megerősít hogy vannak akik nem ítélik el a velem hasonló életkórú kisbabákat:) ugy gondolom megélem a 15életévét harmadik válaszoló hisz édesanyámnak 47évesen jőtt az 5ik babóca aki már 30éves felnőtt nő és édesanyám még mindig szalad,ugrál,fut,éli világát nekem ő a példakép,és hiszek benne hogy megélem a gyermekem 15odik életévét,és az utolsonak igaza van rengetegen meddők :( nem 1 meddő rokonom van sajnos
2018. ápr. 15. 20:46
 9/50 anonim ***** válasza:
77%
10 hetesen akkora a hasad hogy mások leszòlnak?
2018. ápr. 15. 20:46
 10/50 anonim ***** válasza:
41%
Nem és nem jöttem volna össze egy fiatal, gyermektelen férfival.
2018. ápr. 15. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!