Vállalnátok 45évesen első gyermeket?
Anyagi helyzetünk tökéletes,nagy ház szép
kocsi mindenünk meg van tehát ez adott szerencsére,vállalkozok vagyunk a vőlegényemmel mindketten.bocsánat a helyesírásí hibákért
Nem!
(a sok körítés lényegtelen-19 évesen, új barát stb.)
A mostani tény számít, az hogy 45 vagy. Felelőtlenség. És ha lepontozzák ezt ha nem, már nagymamának kéne lenned, ez nem egészséges, minden életkornak megvan a maga feladata, és 45 évesen friss anyának lenni nem az!
Nézd, két saját kisgyermek édesanyjaként azt mondom neked, hogy a gyermeknél nincs nagyobb kincs, hát ha az a gyermek még saját is, aki a te testedben fejlődött, te adtál életet neki, te tápláltad ideális esetben szintén a testedből...ez az egész egy csoda! És igen, bevállalnám, legyek akármennyi idős, mert ezt a csodát át kell élnie annak, aki vágyik rá. Teszek magasról ilyen esetben a realitásra!
Te esélyt kaptál erre, naná, hogy vállalod, és természetes, hogy boldog szeretnél lenni. Aki emiatt bunkózik, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Kérlek, ne foglalkozz senkivel csak a babáddal, a már meglévő gyermekeddel, a pároddal, és legfőképp magaddal. Törekedj arra, hogy legyen ez egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott és nagyon egészséges várandósság!
Szval röviden, én is vállaltam volna a helyedben a babát, ő a te (másik) csodád. A legjobbakat kívánom!
Már lehet hogy a gyereked 15. évet se éled meg. Döntsd el te mennyire volt ez jó ötlet.
Az biztos hogy én nem nézlek le emiatt, mert közöm sincs hozzá meg nem is érdekel.
De a véleményem nekem is az hogy ez nem egészséges szituáció. Az élet meg nem attól lesz tehát valakinek lesz egy utódja, szerintem. Mivel már terhes vagy ezért még tökéletes mindegy ki mit mond nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!