Vállalnátok 45évesen első gyermeket?
Külföldön dolgozom nőgyógyászaton. Azt ugye tudni kell , hogy Magyarországon az emberek egyáltalán nem elfogadóak, és mindig másokkal foglalkoznak, ahelyett hogy saját magukkal törődnének. Agyilag 100 évvel vagyunk elmaradva a társadalmi elfogadástól, meg úgy általában mindentől.
Szerencsére ahol én élek, ez nem így van, rengeteg 40 feletti első gyerekes kismamánk van, a rekord egy 53 éves, első gyerekes volt. Nem nálunk a rekord, hanem konkrétan ő az én kis mamám volt.
Foglalkozzál csak magaddal, sajnálom hogy otthon ez nehéz.
Jó egészséget nektek!
Az esely genetikai elvaltozasra a te korodbab eleg magas nagyon magas
Babaruhat ne vegyel meg !!
Ne eld bele magad !!
Esely szules utani komplikaciora tudoemboliara trombozista magas foleg ha csaszar lesz veszelyes dolog
Tavaly ennyi idos ismerosunk belehalt a szules utani agyverzesbe csaszaros volt...
Önmagában, ha gyermektelen 45 éves nő lennél, stabil anyagi és érzelmi háttérrel, azt mondanám hajrá.
De így, hogy már tudod milyen anyának lenni és mégis vágysz valami "többre", legszívesebben meg nem történtté tenném az örökbefogadásotokat. Nem lennèk a gyerek helyében az biztos, nem tekintesz rá teljes értékű gyerekként, amint jött egy új pár, újra próbálkoztál a rég áhított közös saját gyerekért..
A gyermeked mindig csak örökbefogadott gyerek lesz számodra, mikor másnak a világot jelentette volna és nem vágyott volna nála többre.
Ennyit a remek pszichológiai tesztekről, amin átmennek az örökbefogadók.
Nem tennék ki egy korábban örökbefogadott gyereket annak, hogy 45 évesen az új harmincas páromtól 2 év után vállalok egy babát.
Ez az egész durva, de persze a te dolgod.. véleménye mindenkinek lehet, de csak akkor mondjuk el, ha kérdezed, mint most. Arról meg nem tehetnek az emberek, hogy az arcukra van írva a véleményük, vagy neadjisten egymásközt megvitatják a gondolataikat.
Ha esetleg megszólnak, állj ki magadért, felnőtt vagy, tökmindegy, mi a téma, megmondhatod, hogy egyedül is tusz dönteni az életedről.
Őszintén leírom a véleményem.
Anyukám 18 évesen szült engem.
Én 20 évesen szültem.
Szóval anyum 38 évesen mama lett.
De!
Mikor anyukám elviszi az unokait(már3van) vásárolni vagy bhova és masok halják hogy így mama úgy mama.
Azt mondják neki milyen csodás hogy mamának hívják az anyjukat!
Miről beszélünk?!
Ne foglalkozz senkivel!!!
Te szerelmed gyümölcse,tested kincse!
Sz.rj le mindenkit!
Sok ember csak azt keresi mibe köthet más életébe mert a sajátja szar...
Én amúgy 20 évesen ugyanígy éreztem magam...
De aztán kit érdekeltek!?
Most a 4. Babámat várom és én is szorongok,mert a mai világban a társadalomban már 4 gyerek ilyesztően sok...
Várom hogy megmozduljon hogy újra elkapjon a sz.rok rá mindenki fejére érzés!
Boldogságos baba várást!
Csodálatos egészséges babát nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!