Biztos tudni fogom, ha jönnek a fájások, hogy "ez az"?
Az orvosom és szülésznőm azt mondta akkor induljunk majd csak be a kórházba, mikor már 5 perces fájások vannak kb. 2 órája és olyan 40 mp-ig kitart egy fájás.
Biztos tudni fogom mikortól kell mérni?
És nem túl késő ez?
Fél órára lakunk a kórháztól.
Tudni fogod. Nem sok amúgy, de majd mérlegeled. Nekem nagyon gyorsan indult a 2. szülésem és az 5 percesek közel 1 percesek voltak, na így nem vártam volna 2 órát, nem is lett volna jó ötlet, innen 2 óra múlva már nyomtam, készülődés közben a magzatvíz is elfolyt és 3 perces fájásaim lettek.
Az elsővel meg azt mondták ha tart 1 óráig a rendszeres 5 perces, akkor induljak, órákig vártam erre de nem akart rendszereződni. 5-7 percesek voltak, majd jött 4-5 fájás pont 5 percenként és át is csapott 3-5 percesbe, de még innen is sok idő volt, ez volt 4 körül, 10-re lett gyerek.
Nekem azt mondta a szulesznom h ha elfolyik a magzatviz akkor meg 4 orat nyugodtan maradhatok itthon, furodjek zuhizzak borozzak. 3. baba.
Az elso 12 ora volt a masodik 10 ora mindegyiknel elfolyt a viz, aztan jottek a fajasok.
39hkm
6-os.
Nagyon érdekes a szülésznőd.
Én Debrecenben szültem, minden viziten elmondták, h akinek elfolyik a magzatvize nem megy sehova, hanem áll egy helyben és üvölt, h elfolyt a magzatvizeeeeeeeeem!!!!
Az élet nem amerikai film, ahol még a főhősnő a magzatvíz elfolyása után megöl 118 banditát bevezet 100 km-t a klinikáig és megszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!