40 hetes terhes vagyok,5-7 percenként jönnek fájások ezek lehetnek jóslók? Mit csináljak? A hasam egész nap nagyon kemény de nem kibírhatatlan fájdalom és a baba nem mozog
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 20:49
1/23 anonim válasza:
testmeleg zuhany, ha nem múlik, hanem erősödik, rendszereződik irány kórház :))) könnyű és gyors szülést kívánok :)
de izgi :)
2/23 anonim válasza:
hát ez inkább szülés beindulásnak hangzik:)
3/23 anonim válasza:
Mennyire nem mozog a baba?Mert,ha egyáltalán nem,és egész nap egy rúgást sem éreztél,akkor egy dokit érdemes beiktatni:)De igen ezek jóslók,és nemsokára babázol:)Készülj,nagy pillanat lesz:)
5/23 A kérdező kommentje:
zuhiztam de nem múlik csak erősödik de kezdenek kemény fájások lenni meg a gerincem ki szakad
2013. márc. 4. 22:13
6/23 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem mozog a kicsim
2013. márc. 4. 22:14
8/23 anonim válasza:
első vagyok! sipirc a kórházba befelé :D ez szülés lesz nem sokára :) irigyellek :)
mennék már én is...
majd írj, hogy mi volt!
41 hkm
9/23 A kérdező kommentje:
nem nem éreztem voltam nst-n is de ott se mozgott hiány rázták a hasam
2013. márc. 4. 22:20
10/23 anonim válasza:
Szerintem is jön a baba!=)
Írj,hogy mi a helyzet!Sok sikert és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!