Terhes vagyok, milyen fájdalmasak lesznek a vizsgálatok, mire számíthatok? Akinek van tapasztalata írjon!
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 19:15
1/12 anonim válasza:
A vizsgálatok nem lesznek fájdalmasak, de a szülés annál inkább (ha császár, akkor meg utána).
2/12 anonim válasza:
Kb annyira, mint előtte. Az utolsó vizsgálatoknál meg számíts arra, hogy úgy megnyom az orvos, hogy pár órán belül megszülsz. Ez bevett gyakorlat, mert azt hiszik, ezzel jót tesznek.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, eléggé félek a szüléstől, de mindennél jobban szerettük volna a babát!
2013. jan. 5. 19:31
4/12 anonim válasza:
Ha megfelelő orvosod van, akkor nem fáj semmi, és nem nyomkod sehová.
Legalábbis engem nem "bántottak". Hármat szültem már.
5/12 anonim válasza:
Terhesség alatt nem lesznek semilyen fájdalmas vizsgálatok!
5gyermekes anyuka.
6/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem nem terhesen egy sima nőgyógyászati vizsgálat is fáj. volt, hogy könnyezve jöttem ki. Fogalmam sincs, terhesen fájni fog-e.
7/12 A kérdező kommentje:
Amikor nem voltam még terhes, nekem egyáltalán nem fájt, pedig azt mondták, kellemetlen a rákszűrés, de semmit sem éreztem !
2013. jan. 5. 19:48
8/12 anonim válasza:
Terhesség alatt nem fájnak a vizsgálatok. Uh egyáltalán nem, a vérvétel a szokásos (gondolom voltál már), méhszáj érték nézése sem fáj.
9/12 A kérdező kommentje:
És a magzatvíz vizsgálat?
2013. jan. 6. 15:05
10/12 anonim válasza:
Az nincs mindenkinek. Vagy neked szükséged lesz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!