Integrált teszt a Bolgárkerék utcában (Magzati Diagnosztikai Központ)? Van valakinek tapasztalata?
nagyon korrektek voltak, levették a vért, megvolt az uh, majd kaptam egy kódot, amivel néhány nappal később a neten megnézhettem az eredményt. Megnéztem, majd még aznap fel is hívtak, hogy elkészült az redmény, gratulálnak, egészséges a baba
mind a két terhességemnél náluk csináltattuk a kombinált és az integrált tesztet is
első vagyok
én is Timmermann dokinál voltam, a 12. hetes uh-nál nekem máshol nagyon rosszakat mondtak, élettel összeegyeztetheztetlen betegségeket soroltak, sírva mentem hozzájuk, majd kiderült, hogy egy másik rendelőben egy másik doki téves adatokat mért, a gyermek teljesen egészséges. 13 hetesen voltam először náluk, nem mondták, hogy előbb kellett volna jönni, Timmermann nagyon hosszú ideig vizsgált, mindent alaposan megnézett többször is, és megnyugtatott, hogy teljesen egészséges a baba. Ma már elmúlt 3 éves, semmi baja. Az elsővel is oda jártunk uh-ra, de nem volt ott kiszemelt doki, akihez éppen kerültünk, soha semmi gond nem volt, kedvesek, alaposak voltak, nyugodtan tájékoztattak, volt idő kérdezni, azt éreztem, hogy rám figyelnek a pénzemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!