Timi81 kérdése:
Van köztetek olyan, aki bár az orvos szerint babát vár mégis negatív a tesztje?
Figyelt kérdés
Amikor orvosnál voltam még nagyon korai volt, alig látszott valami. Elméletileg 7 hetes lennék, de semmilyen tünetem nincs azon kívül, hogy nem jött meg és néha húzódik az alhasam. Hétfőn kell visszamenjek UH-ra, de a teszt még mindíg negatív.2012. dec. 14. 09:51
1/9 anonim válasza:
és orvosnál hány hetesen voltál?
2/9 anonim válasza:
első babámmal voltam így. 6 különféle tesztet csináltam, mint negatív lett! Semmi tünetem nem volt, csak a mensi kimaradása. Doki erősítette meg, hogy 5-6 hetes lehettem:-)
3/9 A kérdező kommentje:
A doki nem mondta, hogy hány hetes lehetek, csak bekarikázott az UH egy pöttyöcskét :)) és azt mondta, hogy 2 hét múlva menjek vissza UH-ra, hétfőn megyek.Még arra is én kérdeztem rá, hogy akkor terhes vagyok e vagy sem! Saját számításom szerint vagyok 7 hetes. Október 24.-én volt utoljára mensesem. Első baba lesz. Elég ideges vagyok, hogy mit fog mondani a doki.
2012. dec. 14. 11:22
4/9 anonim válasza:
hm, 7 hetes terhességet már 100%-ra látnia kell a dokinak. Valószínű kisebb a baba. Ha már bekarikázott "valamit", az már jó :-)
5/9 anonim válasza:
Hát nem irígyellek!Engem biztos szét vetne az ideg,hogy negatívak a tesztek...hát nagyon kíváncsi vagyok mit mond a doki!írd meg mindenképp!
Mikor teszteltél utóljára?
6/9 A kérdező kommentje:
Tegnap. Hétfőig tövig rágom a körmeimet.
2012. dec. 15. 11:24
7/9 anonim válasza:
Én a múlt hónapban jártam hasonlóan, 5 negatív teszt, doki Uh-n látott valamit, 2 hét után visszarendelt, de már nem kellett visszamennem, mert sajna a vizsgálat utáni nap megjött! :( Most újra a ciklus előtt vagyok 21-re nem várom, és nagyon bízom a pozitív tesztben. :) Neked szorítok nagyon, hogy babás legyél és minden rendben legyen! :)
8/9 anonim válasza:
Írd meg mit mondott a doki!!!!!!!!!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem baba! Mivel találtak egy 16*16 mm-es valamit méhen kívül, a tubában, (valószínüleg petezsák, de sem embriót sem szikhólyagot nem tartalmazott) az elmúlt három napot korházban töltöttem. Mivel HCG már határérték alatt van, a valami pedig kicsi ma hazaengedtek. Doki azt mondta, hogy próbálkozhatunk tovább, nem kell kivárni semmi miatt. Úgyhogy csak előre szabad nézni,és optimistán tovább. Szerencsések vagyunk, hogy mivel valószínüleg nem kapott elég vért az első napokban elhalt, így nem veszélyeztette az életemet és nem nekünk kellett "megölni".
2012. dec. 21. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!