Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. héten kinek mi volt a...

35. héten kinek mi volt a tapasztalata?

Figyelt kérdés
35 hétben vagy.Tegnap óta sűrű keményedéseim vannak és éjjel óta folyamatosan fáj alul a jobb oldalam.Reggel óta hasmenésem van amibe fehéres váladékok vannak.Ma voltam védőnőnél mivel az orvosom szabin van,ő azt mondta hogy vigyázzak mert megindulhat a szülés.Én most kicsit izgulok hogy ne legyen gond hétfőig(akkor mrgyek vissza az orvoshoz)és ezért lenne a kérdésem hogy volt-e már valaki így és mi lett a vége?Szülés vagy nem?Ha szülés akkor minden rendben volt és babával is?
2013. jan. 3. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
azóta hogy érzed magad?szerintem is a szülés jele.de nyugi minden rendben lesz.
2013. jan. 3. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
hasmenésem még mindeg van,és a keményedések is megmaradtak kb fél óránként jelentkeznek.Ami most volt,hogy amikor wc-n voltam alul nagyon belenyilalt.
2013. jan. 3. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
nem hívtad fel a dokidat?
2013. jan. 3. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem pihenj, pihenj és pihenj. Ha nem mulik el estig, én bemennék az ügyeletre a helyedben. Inkább 10x feleslegesen, mint 1x de későn.

Szintén 35 hkm

2013. jan. 3. 14:04
 5/7 A kérdező kommentje:
mivel a dokim szabin van nem elérhető.Sajnos.Most annyi a változás,hogy így a délután folyamán 2-3-szor ha volt egy-egy rövid alhasi görcsöm.De a keményedések még mindig elég sűrűek.
2013. jan. 3. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
szia.hogy érzed magad?
2013. jan. 6. 22:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Jelenleg le akar szakadni a derekam,egy-két rövid keményedés na meg természetesen nyilalás alul.

2013. jan. 6. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!