Nem fejlődik a babám. Betöltött 35 héten vagyok és a kicsi feje (BPD) nem igazán nőt 3 hét alatt sokat 80mm-81mm-re, de a combcsont (Femur) 62-66mm lett. Nem értem. I. fokban érett a lepény. Van valakinek tapasztalata? Hány kiló lehet most?
Nekem az utolsó uh-n a 36. héten azt mondta a doki, hogy nem lesz nagy a babám, mert akkor éppen 2300 grammra becsülték. Teljesen betojtam, hogy biztos valami fejlődési baja van. Erre pontosan a kiírt napon született 3380 grammal. Úgyhogy még ezeknek a modern gépeknek sem lehet mindent elhinni.
Ne aggódj, minden rendben lesz!
Köszi a válaszokat!
Csak nagyon aggódtam mert hát a combcsont nő csak a feje nem. De bízom benne hogy semmi komoly. Nekem még nem mondták hogy mekkora lehet. Pedig nagyon érdekelne.
annó fórumon volt egy ilyen eset
ot akkor a doki soksok csokoládét javasolt a kismaminak!Aztán következő uh-n már szuper volt minden
egyél te is sok csokit, veszteni nem veszítes semmit:)
Ez alapján sem kell aggódnod!
Az uh csal, nekem 4 kg körüli babát jósoltak, erre 3kg-os fiam született! Apa összevissza szaladgált kis ruhákért. :)
HA aggódsz keresd meg az orvosod és kérdezz rá, akkor megnyugszol!
A csokit megpróbálom. Köszi :) valóban nincs mit veszteni. :)
Lehet csak megfogadom azt a tanácsot is hogy hívjam fel a dokim, biztos ami biztos. :)
Köszi mindenkinek!
Rendesek vagytok hogy segítetek.
Nekem a 30. héten mondták, hogy kicsi a baba feje. Az orvos azt javasolta, hogy egyek terhesvitamint, illetve szálas feketeteát (tehát nem filtereset) igyak. Megtettem, bár egy kicsit kétkedtem, mert viccesen hangzott a dolog eléggé.
Aztán az is eszembe jutott, hogy az apukája feje is elég kicsi a magasságához képest, illetve a babának nem kerek bucifeje, hanem egy kicsit ovális feje van, így a mérés sem lehet 100%-ig pontos. Ezek fényében megnyugodtam, és tényleg, a 34. héten az uh-n azt mondta az orvos, hogy mindent rendben lát. Szóval pihenj sokat, idd a teát, egyél csokit és terhesvitamint. Meglásd, semmi gond nem lesz!
36h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!