Megszakítsam a terhességet? Van valakinek tapasztalata?
Én is elvetetném. A családunkban van egy Down kóros baba :( szörnyű. Neki is, és az unokanővéreméknek is.. :(
Majd lesz később egészséges babád. Akár mennyire is szomorú, ne tedd tönkre mindannyiótok életét....
Jaj, Istenem! Ez az egyik legrosszabb, ami történhet a várandósság alatt. DE! A barátnőm /30 éves/ a második babáját várja. Pozitív lett a Down kór szűrése, elment magzatvíz vizsgálatra, ahol megállapították, hogy semmi baja a picurnak, csak a rendszer elavult és sokszor fals eredményt mutat!
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, én sem tudnék dönteni a helyedben, de megvárnám azt a vizsgálatot! Nagyon drukkolok Nektek!
38 hetes kismama
várd meg a vizsgálat eredményét. ha ott is azt mutatja, hogy a baba beteg, ne tartsd meg. lehet utána még szép, egészséges babád. az ő életét, és a sajátodat, sőt a családét is tönkre teszi egy ilyen súlyosan beteg gyerek. én nem támogatom az abortuszt, de ilyen esetekben 100X inkább ez, mint hogy megszüljem. tudom, hogy ezért le fognak pontozni, de akkor is így gondolom. nem tudnék szeretni egy beteg gyereket. a szülőnek is az az öröm, mikor látja, hogy a gyerek nő, fejlődik, érik, stb. egy ilyen down kóros baba nem fejlődik, csak egész életében mások segítségére szorul. és ha ti nem lesztek? ki gondoskodik róla? én ilyenekre mindenképp gondolnék, és nem tartanám meg.
szóval röviden: várd meg a vizsgálat eredményét, és utána dönts!
kitartást!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!