Méhenkívüli terhesség esetén mikor kezdődhetnek hanyadik héten bajok? És kezdettől fogva vannak tünetek vagy csak amikor baj van? Kinek milyen tapasztalata volt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 19:37
1/4 anonim válasza:
Ez attól függ hova ágyazódott be.Mert lehet a petevezetékben és akkor korán jelentkezik a tünet,mert hamar kitölti és fájdalmat okoz.De lehet bárhol a hasüregben ahol csak később okoz bajt.
2/4 anonim válasza:
Én 5-6. hét között kétszer is volam uh-on, elsőnél nem láttak semmit, utána pár nap múlva kicsit abrnáztam, követlezőnél már látták a petevezetékemben, meg is műtöttek aznap, ki is vették.
Mondjuk nekem azért lett felisverve ilyen hamar, mert lombikos voltam és a hcg eredményem nagyon kevés volt, azt is nézettem pár naponta, de nagyon lassan nőtt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 3. 11:09
4/4 anonim válasza:
néhai hasfájások előfordultak, de a hideg fürdőszobában elmúltak, de aztán eljött a 3. hónap amikor nem múltak el még pihengetés ellenére sem, na akkor volt bevánszorgás a kórházba és 1 órán belül baloldal eltávolítás. teszt nem mutatta ki. van egy sanda gyanúm, hogy mostanában megint vannak a jelek, de a jobb oldalon, ami még épp elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!