Lehet, hogfy terhes vagyok?
Szia!
Elvileg ha sötét, vagy bocs ha gusztustalan leszek de darabos a mensi nem valószínű, hogy baba van. Bár láttunk már olyat,akinél másképpen van. Anyum 4 hónapig menstruált rendesen, 4 napig. Megkérdezhetem milyen más tüneteid voltak?
Drukkolok, hogy abba legyen! Tesztelj hamar, mert ha baba van, dokihoz kellene menned a vérzés miatt.
Üdv, 24 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Hát soxor ébredek arra éjszaka, hogy hányingerem van, mostanában szagérzékenységem is van, feszült a mellem 1-2 napig, égett a mellbimbóm, szúrkált a hasamba..egyébként mindig pontos szokott lenni a mensim, egy hétig szokott tartani és már az első nap rengeteg vér szokott jönni, de most alig jött...
Jó reggelt:)
Hát nem tudom, még mostsem, hogy terhes vagyok e.
Csináltunk egy tesztet és a 2. csík nagyon nagyon halvány volt, és párom megvolt róla győződve, hogy az a csík csak azt jelzi, hogy hol kellene lennie a másiknak, szóval most ugyanott vagyunk mint tegnap, nem tudjuk mi van..
Szia!
Nekem is így kezdődött... :) Nagggggyon halvány csík...
Várjuk a híreket! :) Megy a drukk!
Üdv, 24 hkm
:) köszönöm:)
akkor valószínűleg babás vagyok, de azért még 7végén tesztelek egyet.. csak másmien tesztet veszek, mert erről ma reggel sok rosszat olvastam.. német márkájú.. facalle a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!