28 hetes terhes vagyok és másodszor volt egy kevés vérzésem. Ez tényleg normális?
Ha székletürítéskor jött, akkor inkább a popsidból jött, nem? Onnan élénk piros "szokott".
Ha a hüvelyből jött, én megnézetném magam, pedig nem vagyok "parás".
Mensi szerü nem jöhet akkor rögtön korház.
èn sokat véreztem az elsö babámnál, leginkább barnázás vagy halvány pár cseppes rózsaszínes vérzés volt.
Nekem is azt mondta a doki, hogy ez bizony a hüvelyböl jön, hajszál ér pattan el, mint az orrodban. Pl hüvelyi UH után vagy vizsgálat után volt. elsö trimeszterben minden napos volt. akár pukitól is. aztán a harmadik végén jött vissza megint.
Viszont arra az orvosom is felhívta a figyelmet ha nagymennyiségü az nem normális, akkor rögtön korház.
Ha székletürítés miatt jön az lehet a fekenedböl jön.
De figyeld ha vérzik jobban akkor menj rögtön a korházba. sajnos a méhlepény leválás is vérzéssel jár. szóval ha csak pöttyözés akkor normál, folyamatos vérzéssel, vagy nagyobb mennyiségben menj korházba.
Engem nem biztos hogy kedvelni fogsz én leírom hogy jártam:(
ÉN 23 hetes terhesen voltam ugyanígy mint te. Nekem is azt mondta az orvos hogy kis pecsételgetés valószínű a vérbőség miatt van és elpattanhatott egy ér, kaptam rutascorbint. Tényleg csökkenni kezdett, sőt már majdnem el is múlt. Se viszketés, se égő érzés, se furcsa folyás , se görcs semmi nem volt. Egyszer csak hirtelen megindult a vér, nem sok, de megindult. Kihívtuk a mentőt és kiderült a kórházban hogy gyulladás miatt kinyílt a méhszájam és ez okozta a vérzést, a gyulladás és fertőzés. Meg kellett szülnöm a fiamat, a szövettanból derült ki ha akkor kezelik a gyulladásom és fertőzésem nem érpattanásra fogják, akkor most él...Szerintem semmilyen vérzés legyen az maszat, folt terhesség alatt nem normális. Inkább menj többször feleslegesen mint egyszer későn:(
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, közben befektettek egy pár napra. Semmi komoly, csak az erőlködéstől volt.
Köszi még egyszer!!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!