Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7,5 hónapja szültem. Normális,...

7,5 hónapja szültem. Normális, hogy ebben a 2 hétben már másodszor menstruálok?

Figyelt kérdés

Decemberben menstruáltam szülés után először, majd kimaradt 2 hónapot, március 10-15-ig volt meg, nagyon erős volt, még az ágyam is véres lett annyira hirtelen és intenzíven jött, majd nagyon sötét lett és darabos. Két napja megint nagyon erősen barnázgatok. Reggel a toalett papíron már piros vér is volt. De egy alkalommal sem görcsöltem, ami nekem nagyon új, mert eddig mindig nagyon fájt.

Ez így normális?

2012. márc. 23. 06:49
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet az első ovuláció is
2012. márc. 23. 07:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Fél időben vagyok, ez igaz, de nagyon erős barnás folyásom volt az elmúlt két napban, és most vér is. Soha nem véreztem középidőben, de úgy olvastam akkor csak amolyan pecsételőnek kell lennie. Ez pedig nem az.
2012. márc. 23. 07:35
 3/6 anonim ***** válasza:
semmi se "kell".ha erősen vérzel menj a dokihoz, lehet mióma (bár kétlem,hogy ilyen hamar a szülés után). Megnézi,megnyugodsz
2012. márc. 23. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló is okozhat köztes vérzést.
2012. márc. 23. 07:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek.
2012. márc. 23. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:

szoptatsz még? vagy esetleg most kezded leszoktatni a kicsit? az bezavarhatja a menstruációd, hiszen rendszeres szoptatás alatt általában nincs ovuláció a hormonok miatt, és lehet most áll vissza a szervezeted

szerintem nagyon ne aggódj, de ha nem rendeződik mire legközelebb orvoshoz vagy védőnőhöz vagy vmi mész, akkor említsd meg neki

az meg, hogy nem görcsölsz normális, sokaknak a terhesség után múlik el az erős menstruációs görcsölés (az "teszi rendbe")

2012. márc. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!