7,5 hónapja szültem. Normális, hogy ebben a 2 hétben már másodszor menstruálok?
Decemberben menstruáltam szülés után először, majd kimaradt 2 hónapot, március 10-15-ig volt meg, nagyon erős volt, még az ágyam is véres lett annyira hirtelen és intenzíven jött, majd nagyon sötét lett és darabos. Két napja megint nagyon erősen barnázgatok. Reggel a toalett papíron már piros vér is volt. De egy alkalommal sem görcsöltem, ami nekem nagyon új, mert eddig mindig nagyon fájt.
Ez így normális?
szoptatsz még? vagy esetleg most kezded leszoktatni a kicsit? az bezavarhatja a menstruációd, hiszen rendszeres szoptatás alatt általában nincs ovuláció a hormonok miatt, és lehet most áll vissza a szervezeted
szerintem nagyon ne aggódj, de ha nem rendeződik mire legközelebb orvoshoz vagy védőnőhöz vagy vmi mész, akkor említsd meg neki
az meg, hogy nem görcsölsz normális, sokaknak a terhesség után múlik el az erős menstruációs görcsölés (az "teszi rendbe")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!