Menstruálok most másodszor és nagyon fáj! Mit tegyek hogy ne fájjon ennyire?
Figyelt kérdés
Algopyrint már vettem be de nem nagyon hatott, sőtt még hányingerem is lett! 12 éves vagyok és anya se tudja mit csináljak, nemsokára megy le a dokihoz h mit vegyek be!2009. máj. 5. 13:28
1/3 anonim válasza:
Ha gyógyszerről van szó, próbáld az Algoflex M-et, vagy a No-spa-t, az a "női" görcsökre van!
Különben pedig nem ajánlom, inkább menjetek el a dokihoz, hátha mondd valami sokkal okosabbat! Vagy meleg ballont tegyél az alhasadra, az "oldja" picit a görcsöt!
Sajnos ez ezzel jár, még egy jó darabig ám... hányan szenvedünk ez miatt...
2/3 anonim válasza:
1 algopirint, 2 nospát javasolnak.
és nem árt magnéziumot is szedni ezekben a napokban.
reméljük nem abba a kategóriába fogsz tartozni, aki annyira görcsöl, hogy a mentő viszi el.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem! No-spa-t kaptam, de egy kiadós alvás is jót tett! =) Most lekopogom- nem fáj! Kop-Kop-Kop =)
2009. máj. 5. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!