Ez normális dolog? Most tüzel másodszor a nőstény cicám (9hónapos). Az első tüzelés úgy ahogy birható volt, de a mostani kész téboly
szia! tavasszal többször is tüzelnek. a jelölés természetes /neki.../,így üzen álmai kancijának.
sajnos ki kell minél előbb a cicát "ábrándítani"
üdv.-makkás-
Én, mint ivartalanítás párti ez az, amit mindig el szoktam mondani. Nem úgy van, hogy ivarzik a macska és azt az egy hetet valahogy kibírjuk. Ha egy macska elkezd ivarzani akkor gyakorlatilag folyamatosan tüzel, amíg nincs megtermékenyítve. És igen, egy ivarzó nőstény borzalmas hangokat ad ki. Úgyhogy, ha most vége akkor el kell vinni ivartalanítani.
Most nem lehet, mert nagyon érzékenyek a szövetek.
még az előzőhöz. Nem nagyon szokták elvállalni az állatorvosok ilyenkor. Nagyon magas a vérzés kockázata.
Én a helyedben várnék. És ha vége utána vinném.
Amúgy én is belefutottam, mert olyan kicsike volt még a cica. Nem gondoltam volna, hogy már ivarérett.
Azt, az egy hetet nem sírom vissza. Hogy mit vergődött éjszaka. Földöntúli hangokat adott ki, emelgette a fenekét....na de ez már a múlté
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!