Baba saccolt meretei a 36. terhessegi hetben 42 cm 2500 gr, van itt valakinek ilyesmi tapasztalata - a doki szerint rendben van de kicsinek talalja?
Szia!Te szegény, ne izgulj! Második babámnál pont a 36.héten akartak befektetni dysmaturitas miatt. A hátralévő pár hetemet totál tönkretették,mert picinek gondolták a babát. 36+5 hetesen Szombathely legjobb uh orvosa 2430 grammot mért, 9,8-as percentilt. Teljesen kikészültem, persze bárkivel találkoztam mindenki azt mondta milyen pici a hasam. Hetente jártam uh-ra, az volt a szerencsém,hogy mertem dokit váltani a 36.héten, és ő teljesen mellém állt és nyugtatott.
Szóval 39+1 hetesen szültem spontán 3170grammos egészséges babát. Ő volt a legnagyobb akkor a csecsemős részlegen, a legtöbb baba még a 3kg-ot se érte él. Szóval nyugi, pihenj sokat, egyél és minden ok lesz! Ha igazak voltak a mérések akkor 17 nap alatt nőtt a babám 660 grammot.
Boldog babavárást, könnyű szülést!:-)
Szia!
Ez csak becslés,nem biztos,hogy ekkora.
Az én kisfiam 36 hét+5 naposan 2733 gramm volt.
40 hét+2 napra született 4100 grammal és 58 cm.
Kizárt,hogy 3 hét alatt másfél kilót hizott.
Jól elmérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!