Szerintetek az normális hogy egészen a szülésig és utána sem nézte meg egy doki sem a mellem, hogy minden rendben van-e vele?
Az első terhességemnél többször megnézte az orvosom (nem magán), főként a végén, és a szülés után is. Ő elment nyugdíjba.
Most vagyok a második babával 37 hetes kismama, fogadott orvosom van, ezalatt az idő alatt egyszer sem jutott eszébe, hogy megnézze... Mondjuk panaszom sincs, de érdekes, hogy az egyik orvos fontosnak tartja, a másik meg nem.
36 éves vagyok, 3 terhesség, 3 gyerek, 3 többhónapos szoptatás, kismillió rákszűrés, stb.
SOHA, egyetlen egyszer sem látta még orvos a melleimet :(
Engem a terhességem alatt pl. egyszer sem vizsgált meg manuálisan az orvos (sehol) és gyanítom, hogy nem is igen fog már erre a kis időre. Igaz, hogy SZTK-ba járok és a dokim tényleg aranyos, minden leletemre nagyon odafigyel, ha kell korrigál is. UH-al nézte eddig párszor a belső méhszáj állapotát és ennyi.
Lehet nagyon-nagyon felelőtlen vagyok, de én baromira örülök, hogy nem piszkálgatja a jelentősen megváltozott testem :) Gondolom sokan és sokat fogják nézni még az alfelem a szülés előtt-közben-után is, majd bepótolom akkor.
34 h km
en is sztk-ba jarok,elso gyerekkel sem neztek a mellem,se nem is nyulkalt bennem doki egyszer sem.:)rakerdeztem h miert nem nez pl mehszajat mar a vegen,es azt mondta azert mert ha nincs panasz inkabb nem nyulkalnak nem bolygatnak meg semmit,ez lenne a termeszetes elvileg.csak mar mindenki hozza van szokva h mindig van vizsgalat is ha tanacsadasra mesz....:( pedig semmi szukseg ra.
Ugyhogy en buszke vagyok ra h nem piszkaltak soha,nem is volt panaszom soha,es egezseges lett a kislanyom.meg a szules alatt sem kb vagy ketszer ha orvos oda jott,vegig a szuleszno volt velem,es csak o nyult oda,a fele akkora kezeivel!!!! Es meg tagitott is de nem is ereztem olyan ugyes volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!