Ma töltöttem be a 6. hetet. A doki adott multhéten beutalót uh_ra.12hetesen megyek majd. Ha gond van az mindíg vérzéssel, vagy görccsel jár? 6hetesen csak puffadás, nem érzek semmit. Félek nem lesz rendben az uh.
Igen, ha gond van, az pecsételéssel, görccsel jár, de nem feltétlen.
Még nem volt uh? Mert a 12. hét elött illik legalább egyszer megnéznie, hogy van-e a babának szívhangja. Az meg általában a 7. héten hallható.
Természetes, hogy mást nem érzel. Miért kéne egész nap hánynod? Mindenki máshogy viseli ezt az áldott állapotot, inkább örülj felszabadultan!
Én a 9. hétig nem éreztem semmit, akkor picit elkezdett égni a gyomrom és ennyi. Szóval nem muszáj bármit is érezni, és rosszul lenni.
Amúgy volt már szívhang? Mindent rendben talált a doki?
Nekem nem volt se görcs se vérzés,se barnázgatás. Mégis 10 hetesen műtéttel véget vetettek a terhességemnek, mert a baba kb. a 6.héttől nem fejlődött. Furcsa, hogy nem nézik meg hamarabb.
Nem feltétlen kell érezned terhességi tüneteket, akkor is lehet minden tökéletes. A lányommal semmi tünetem nem volt és ő egészséges. Az előbb említett "terhességben" émelygés,mell feszülés és még se lett jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!